Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

GNTM: Το κράξιμο της Ζενεβιέβ στην Κωνσταντίνα! Την ισοπέδωσε!

Την «έστησαν» στον τοίχο!

11 Νοεμβρίου 2019 21:42
GNTM: Το κράξιμο της Ζενεβιέβ στην Κωνσταντίνα! Την ισοπέδωσε!

Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα σήμερα στο GNTM. Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι και η Ζενεβιέβ της τα «έψαλε». Σοκ στην ελληνική showbiz: H μεγάλη μάχη παίκτριας του GNTM με την νευρική ανορεξία!

Λίγο πριν την κεντρική δοκιμασία και την αποχώρηση μιας ακόμη παίκτριας, τα κορίτσια έκαναν μάθημα ενδυμασίας, ωστόσο είχαμε μια... "απώλεια".

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες των δυο και έπρεπε με τα ρούχα η μια της άλλης, να ντυθούν ανάλογα με το κόνσεπτ που θα τους δυνόταν, κάτι παρόμοιο δηλαδή με την σημερινή δοκιμασία.

Ωστόσο, στο τέλος είδαμε την Κωνσταντίνα με τις πιτζάμες της, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να πάρει μέρος με τα κορίτσια να λένε πως δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνει.

Μάλιστα, και η Ζενεβιέβ της τα... είπε ένα χέρι!

GNTM Highlights: Η αποχώρηση βόμβα και η επική αντίδραση της Ζενεβιέβ!

Όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Οι κραυγές, τα κλάματα και το "εγκεφαλικό" της Ζενεβιέβ!

Το δράμα και οι εντάσεις συνεχίζουν στο ριάλιτι μόδας του Star και το χθεσινό επεισόδιο δεν μας άφησε παραπονεμένους...

Δείτε αναλυτικά:

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έκαναν τα μαγικά τους και η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραλίγο να πάθει "εγκεφαλικό" με αυτό που της έκαναν

Μία ακόμη κοινή έξοδο έκαναν τα κορίτσια του GNTM, αφού όλες μαζί απόλαυσαν από κοντά πολλά μαγικά κόλπα από τον διεθνώς γνωστό μάγο Alexis, που έψαχνε… βοηθό.

Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας και τελικά... παντρεύεται!

Με την βοήθεια του έκαναν διάφορα μαγικά. Ανάμεσα τους, έπρεπε να χτυπήσουν με σφυρί κάποια χαρτιά και μέσα σε ένα βρισκόταν το κινητό της Ζενεβιέβ. Μέχρι να δει ότι τελικά δεν της το χάλασαν... ηρέμησε.

GNTM Highlights: Η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς και άγριος καβγάς στο πλατό!

Το δράμα και οι εντάσεις κρατούν καλά στο ριάλιτι μόδας του Star και το χθεσινό επεισόδιο μας έδωσε μπόλικο υλικό...

Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία σήμερα στο GNTM και πήγε Μύκονο για ένα βράδυ, μαζί με την κοπέλα που διάλεξε.

Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια πόζαραν σαν γοργόνες πιασμένες σε δίχτυα πάνω σε βάρκα για ένα μεγάλο έπαθλο.

Η Χαρά ήταν εκείνη που τα πήγε καλύτερα. Με την σειρά της επέλεξε την Κάιζερ να πάνε στην Μύκονο όπου έμειναν σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία.

GNTM: Αυτή η κοπέλα έφυγε οικειοθελώς! Μπήκε στη θέση της πρόσωπο φωτιά!

Η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας από το GNTM, έφερε πίσω μια δυνατή κοπέλα και πάθανε σοκ όλες μέσα στο σπίτι εκτός από τις FF. GNTM: Χαμός με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά!

Ανάμεικτα συναισθήματα φαίνεται να άφησε η αποχώρηση της Μαρτίνας, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς τον διαγωνισμό εξαιτίας προσωπικών, οικογενειακών λόγων.

Μάλιστα, οι παίκτριες φαίνεται πως χάρηκαν που φεύγει, καθώς ήταν πολύ ειρωνική απέναντι τους.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share