Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

GNTM Highlights: Η αποχώρηση που ''πάγωσε'' τα κορίτσια και το κράξιμο της Ζενεβιέβ!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

12 Νοεμβρίου 2019 09:15
GNTM Highlights: Η αποχώρηση που ''πάγωσε'' τα κορίτσια και το κράξιμο της Ζενεβιέβ!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Η αποκάλυψη έπος, το τρέξιμο... και η αποχώρηση που δεν πίστευε κανείς! GNTM - Spoiler: Ποια είναι τα 2 κορίτσια που φεύγουν;

Το δράμα και οι εντάσεις συνεχίζουν καλά στο ριάλιτι μόδας του Star και το χθεσινό επεισόδιο μας έδωσε μπόλικο υλικό...

Αναλυτικά τα όσα έγιναν χθες το βράδυ.

GNTM: «Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα! Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε μάθημα και η Ζενεβιέν της τα «έψαλε»! (Βίντεο)
«Έστησαν» στον τοίχο την Κωνσταντίνα σήμερα στο GNTM. Αρνήθηκε τα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι και η Ζενεβιέβ της τα «έψαλε».

Λίγο πριν την κεντρική δοκιμασία και την αποχώρηση μιας ακόμη παίκτριας, τα κορίτσια έκαναν μάθημα ενδυμασίας, ωστόσο είχαμε μια... "απώλεια".

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες των δυο και έπρεπε με τα ρούχα η μια της άλλης, να ντυθούν ανάλογα με το κόνσεπτ που θα τους δυνόταν, κάτι παρόμοιο δηλαδή με την σημερινή δοκιμασία.

Ωστόσο, στο τέλος είδαμε την Κωνσταντίνα με τις πιτζάμες της, καθώς όπως είπε δεν ήθελε να πάρει μέρος με τα κορίτσια να λένε πως δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνει.

Μάλιστα, και η Ζενεβιέβ της τα... είπε ένα χέρι!

GNTM: Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί! «Φοράω τα...»!

Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στο GNTM. Δεν δίστασε να πει τι "ρούχα" του φοράει.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκαναν μάθημα για να κάνουν σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν μία καινούργια δοκιμασία! Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί οργάνωσε μία δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

GNTM: Τα κορίτσια έβγαλαν την Ζενεβιέβ από τα ρούχα της! Τι συνέβη στην δοκιμασία;
Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έβγαλαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί από τα ρούχα της. Τι συνέβη στην δοκιμασία που είχαν για την αποχώρηση;

Στο σημερινό επεισόδιο τα οι διαγωνιζόμενες έπρεπε ανάλογα με το θέμα που τους δόθηκε να φτιάξουν το κατάλληλο look για το αεροδρόμιο.

Όλες έτρεξαν στους διαδρόμους για τα βρουν τα κατάλληλα ρούχα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην Ζενεβιέβ η οποία και της... έκραξε.

Λίγο πριν βέβαια τους είχε κάνει μαθήματα!

GNTM: Έβαλε τα κλάματα η Άννα - Μαρία και ξέσπασε σε Μπράτη - Ζενεβιέβ και Χριστοπούλου! (Βίντεο)
Έβαλε τα κλάματα η Άννα - Μαρία σήμερα στο GNTM και ξέσπασε σε στον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η σημερινή δοκιμασία είχε πολλά! Γέλια, παιχνίδι, αποκαλύψεις αλλά και κλάματα από τις παίκτριες.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την ίδια δοκιμασία με πέρυσι, δηλαδή τα κορίτσια έπρεπε με χρόνο να κάνουν ένα άψογο look για τον προορισμό που τους δόθηκε από την Ίλντα.

Η Άννα Μαρία, ωστόσο άκουσε άσχημα σχόλια για τα ρούχα που επέλεξε να αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα και να ξεσπάσει.

GNTM: Αυτή την κοπέλα έκαναν όλες άκρη γιατί έχει μπει στις FF! (Βίντεο)
Αυτή την κοπέλα έκαναν όλες στην άκρη οι υπόλοιπες στο GNTM γιατί έχει μπει στις FF. Πήγε κοντά τους στην αποχώρηση και τις συμπεριφέρθηκαν ψυχρά.

Η συγκεκριμένη, κοπέλα έχει επιλέξει να μιλάει με όλες μέσα στο σπίτι, κάτι που σε ορισμένες δεν αρέσει και πολύ.

Η αλλαγή της στάσης της Κωνσταντίνας έχει προκαλέσει την αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών μέσα στο σπίτι του GNTM.

Μάλιστα, επειδή η Κωνσταντίνα πάει στο δωμάτιο των FF και κάθονται πολλές από τις κοπέλες, θα ήθελαν να φύγει από το δωμάτιο τους.

Μάλιστα, στο διάλειμμα της αποχώρηση πήγε να τους μιλήσει αλλά της φέρθηκαν πολύ ψυχρά.

GNTM: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί! Δεν το πίστευε κανείς! (Βίντεο)
Ένα από τα φαβορί αποχώρησε σήμερα από το σπίτι του GNTM. Δεν το πίστευε κανείς μέσα στο πλατό που φεύγει από το παιχνίδι.

Στα θετικά ωστόσο, Η Μαρία και η Χαρά είχαν τις δυο καλύτερες φωτογραφίες. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε σε αυτή τη δοκιμασία να γίνουν… international travelers, δηλαδή να ντυθούν ανάλογα με την πρωτεύουσα που θα «ταξιδέψουν» για χάρη του κόνσεπτ και τα κατάφεραν άψογα.

Η Σπυρούλα, η Κάτια και η Ίλντα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο σημερινό επεισόδιο του GNTM αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι πρέπει να φύγει η Σπυρούλα.

Μάλιστα, η Σπυρούλα έβαλε τα κλάματα., καθώς οι κριτές την πείραξαν για την λήψη της η οποία δεν ήταν καλή.

 

Ροή ειδήσεων

Share