Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

GNTM: Τα μοντέλα έκαναν έξαλλη την Ζενεβιέβ!

Τι της έκαναν;

11 Νοεμβρίου 2019 23:26
GNTM: Τα μοντέλα έκαναν έξαλλη την Ζενεβιέβ!

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έβγαλαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί από τα ρούχα της. Τι συνέβη στην δοκιμασία που είχαν για την αποχώρηση; GNTM: Το κράξιμο της Ζενεβιέβ στην Κωνσταντίνα! Την ισοπέδωσε!

Στο σημερινό επεισόδιο τα οι διαγωνιζόμενες έπρεπε ανάλογα με το θέμα που τους δόθηκε να φτιάξουν το κατάλληλο look για το αεροδρόμιο.

Όλες έτρεξαν στους διαδρόμους για τα βρουν τα κατάλληλα ρούχα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην Ζενεβιέβ η οποία και της... έκραξε.

Λίγο πριν βέβαια τους είχε κάνει μαθήματα!

GNTM: Η μεγάλη αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό

Η Χαρά Παππά έκανε την αποκάλυψη έπος για την σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στο GNTM. Δεν δίστασε να πει τι "ρούχα" του φοράει. GNTM Highlights: Η αποχώρηση βόμβα και η επική αντίδραση της Ζενεβιέβ!

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια έκαναν μάθημα για να κάνουν σωστούς συνδυασμούς στα ρούχα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν μία καινούργια δοκιμασία! Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί οργάνωσε μία δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

GNTM Highlights: Η αποχώρηση βόμβα και η επική αντίδραση της Ζενεβιέβ!

Όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM! Οι κραυγές, τα κλάματα και το "εγκεφαλικό" της Ζενεβιέβ!

Το δράμα και οι εντάσεις συνεχίζουν στο ριάλιτι μόδας του Star και το χθεσινό επεισόδιο δεν μας άφησε παραπονεμένους...

Δείτε αναλυτικά:

Τα κορίτσια σήμερα στο GNTM έκαναν τα μαγικά τους και η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραλίγο να πάθει "εγκεφαλικό" με αυτό που της έκαναν

Μία ακόμη κοινή έξοδο έκαναν τα κορίτσια του GNTM, αφού όλες μαζί απόλαυσαν από κοντά πολλά μαγικά κόλπα από τον διεθνώς γνωστό μάγο Alexis, που έψαχνε… βοηθό.

Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας και τελικά... παντρεύεται!

Με την βοήθεια του έκαναν διάφορα μαγικά. Ανάμεσα τους, έπρεπε να χτυπήσουν με σφυρί κάποια χαρτιά και μέσα σε ένα βρισκόταν το κινητό της Ζενεβιέβ. Μέχρι να δει ότι τελικά δεν της το χάλασαν... ηρέμησε.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share