Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Η Ελευθερία στο "στόχαστρο" των FF! "Ευτυχώς που..." (video)

Αδιανόητο κράξιμο!

29 Οκτωβρίου 2019 21:42
GNTM 2: Η Ελευθερία στο

Αδιανόητο κράξιμο από τις περιβόητες FF του GNTM 2 για την Ελευθερία! "Ευτυχώς που την διώξαμε..."!

Για ακόμα μία φορά οι αυτοαποκαλούμενες "FF" του Greece’s Next Top Model έβαλαν στο "στόχαστρό" τους την Ελευθερία! Με την ευκαιρία δείτε τις πέντε παίκτριες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο!

Η Μαρτίνα μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχει επιστρέψει στο σπίτι του GNTM και η καινούργια ημέρα ξεκινά με το «θάψιμο» στη συμπαίκτριά τους.

Μάλιστα οι ίδιες είπαν ότι έχει διώξει όλο το δωμάτιο τους και "ευτυχώς που την διώξανε από το δωμάτιο τους"!

Ποια παίκτρια του GNTM είναι η νέα σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου;

Δεν θα σας πούμε ψέματα, δεν το έχουμε κάνει ποτέ (βαριά κουβέντα αλλά ισχύει) άλλωστε, αλλά εμείς είχαμε μείνει στο ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβάνη έχουν μόνο λίγους μήνες που έχουν χωρίσει.

Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι αμάξι έχει ο τραγουδιστής!

Αυτό ίσχυε μέχρι και έναν μήνα πριν, μιας και όπως διαβάζουμε, ο τραγουδιστής που έχει μιλήσει αρκετές φορές στη ψυχούλα μας με τα τραγούδια του, μάλλον βρήκε νέο έρωτα στα μάτια μιας άλλης γυναικείας ύπαρξης.

Και μη νομίζετε πως είναι καμιά τυχαία που δεν την γνωρίζει άνθρωπος, αφού το πιθανό κορίτσι είναι πρώην παίκτρια του GNTM. Αμέ, αμέ….

Ο λόγος γίνεται για την Σοφία Ζαχαριάδου, την παίκτρια που έφυγε νωρίς από το ριάλιτι μοντέλων, αλλά προφανώς και συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της στο μόντελινγκ.


Κι αν αναρωτιέσαι που γνωρίστηκαν οι δυο τους, η απάντηση είναι απλή και σίγουρα δεν αφορά επίσκεψη του μοντέλου στο μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Διότι τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα, μιας και η Σοφία πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Οικονομόπουλο, για το νέο χιτάκι «Βαλ’ Το Τέρμα».

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου Οικονομόπουλου πάντως, δήλωσε ότι το μοντέλο μπήκε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό και ακόμα βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας τους. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η έλξη ανάμεσα τους μόλις γνωρίστηκαν ήταν αναπόφευκτη ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει υπάρξει πρώτο ραντεβού.

Ανεξάρτητα από το αν επιβεβαιωθούν ή όχι οι φήμες αυτές, γιατί δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά για ό,τι λέγεται και γράφεται, εμείς άλλο σκεφτόμαστε. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί μια πρώην την είδηση ότι η σχέση της που έχει τελειώσει μόνο λίγους μήνες, έχει προχωρήσει αλλού;

Δηλαδή, μπαίνουμε στη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή και κάπως μουδιάζουμε… Μακριά από εμάς, παιδιά!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share