Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και ξεκίνησαν οι μπηχτές! Το "καρφί" της Έλενας Χριστοπούλου σε διαγωνιζόμενη! (Video)

Τι κι αν δεν θέλουν τα περσινά... μάλλον θα επαναληφθούν!

1 Οκτωβρίου 2019 22:42
GNTM: Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και ξεκίνησαν οι μπηχτές! Το

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε κι εκείνη με την σειρά της την είσοδό της στο σπίτι του GNTM και δε δίστασε να ρίξει την «μπηχτή» της σε παίκτρια!

Οι 24 διαγωνιζόμενες του GNTM έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να περάσουν την πόρτα του σπιτιού. GNTM: Οι επικίνδυνες αποστολές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η δύσκολη δοκιμασία! (Video)

Λίγες ώρες μετά δέχτηκαν και την πρώτη τους επίσκεψη και φυσικά δεν ήταν άλλη από την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στα κορίτσια και μάλιστα τους τόνισε ότι επειδή έχει προσέξει πως πολλές έχουν έρθει «διαβασμένες» από το περυσινό δε θέλει να δει «κόπιες».

Όταν έφτασε η ώρα να ανακοινώσει την σημερινή δοκιμασία, η Μαρία η αγρότισσα πετάχτηκε και τότε η Έλενα Χριστοπούλου νευρίασε και της είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Οι πρώτες κίκλες δημιουργήθηκαν και οι πρώτες μάχες για τα δωμάτια έγιναν! (Video)

Τα κορίτσια του GNTΜ μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι και έγινε «σφαγή» για τα δωμάτια, ενώ δημιουργήθηκαν κιόλας οι πρώτες «κλίκες»!

Οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο καινούριο σπίτι και έσπευσαν να βρουν τα δωμάτια τους και μάλιστα η κάθε μία με την... παρέα της! GNTM - Highlights: Νεύρα, ένταση και αποχωρήσεις στο χθεσινό επεισόδιο!

Ξεκίνησαν ήδη να λένε ποιες δε θέλουν σε καμία περίπτωση να είναι στο ίδιο χώρο μαζί τους.

Μάλιστα όταν σε μία «κλίκα» μπήκε και η Ελευθερία, που είχε πάρει το «Golden Pass» σχολίασαν ότι τώρα θα αρχίσει να τις κουτσομπολεύει με εκείνη να δείχνει θάρρος και να τους λέει ότι αν θέλουν να μη μιλάνε μπροστά της!

Με εκείνες να απαντάνε ότι δεν έχουν πρόβλημα μαζί της και ότι απλά δε θέλουν να βγαίνει παρά έξω ό,τι συζητάνε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Οι πόζες του plus size μοντέλου που προκάλεσαν τα ''εγκεφαλικά'' των κριτών!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM είδαμε την Κατερίνα, την extra plus size του παιχνιδιού σε ρόλο γοργόνας! «Τρέλανε» τους κριτές με το νάζι και τις πόζες της!

Η σημερινή δοκιμασία θέλει τα κορίτσια να φωτογραφίζονται με μαγιό στη θάλασσα!

Η Κατερίνα Πεφτίτση αποθεώθηκε από τους κριτές αλλά και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αφού με τις πόζες της έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στην συνέχεια η ίδια ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση και μαζί της κάποιες συμπαίκτριές της.


Απέδειξε πως τα κιλά δεν έχουν καμία σχέση αρκεί να έχει αυτοπεποίθηση και να αγαπάς τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είναι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share