Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι διαφωνίες των κριτών με τα μοντέλα!

Το κράξιμο στις κάμερες και οι.. ξινίλες!

17 Σεπτεμβρίου 2019 00:04
GNTM 2: Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι διαφωνίες των κριτών με τα μοντέλα!

Αυτές είναι οι δυο στιγμές που κριτές και παίκτριες έγιναν έξαλλοι στο GNTM. Οι εντάσεις δεν γίνεται να λείπουν από το show μόδας.

Δυο ήταν οι παίκτριες που έκαναν τους κριτές να "ξινίσουν" και οι διαγωνιζόμενες να τους "θάψουν" στις συνεντεύξεις τους.


Η πρώτη ήταν η Αναστασία από τις Σέρρες η οποία έκανε την Βίκυ Καγιά έξαλλη! Αφού σχολίασαν το μέτριο ύψος της και τα παπούτσια που φορούσε, στην συνέχεια η κριτής της είπε «Εδώ δεν είμαστε σχολείο μόδας! Αφού δούμε ότι έχεις αναλογίες μοντέλου και κάποιες βασικές γνώσεις, εμείς σε βοηθάμε… αλλά δεν μπορούμε να σου μάθουμε την ΑΒ! Γενικά είσαι κάπου στη μέση. Δεν έχεις και το πιο καταπληκτικό πρόσωπο».

Η επόμενη που ενόχλησε τους κριτές με αποτέλεσμα να τους κράξει στις κάμερες επειδή δεν την πέρασαν ήταν η Χριστίνα. Και οι τέσσερις κριτές της είπαν πως δεν κάνει για μοντέλο με αποτέλεσμα να εξοριστεί.

GNTM 2: Ήταν κολλητή της Ιωάννας Τούνη, τσακώθηκαν και τώρα αποφάσισε να πάει στο GNTM!

Στις auditions του GNTM βρέθηκε η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη και οι κριτές την ξεφτίλισαν, αφού την είπαν με λίγα λόγια λαϊκιά, αλλά.. την πέρασαν.

Συγκεκριμένα, η Λένια ήταν πολύ καλές φίλες, αλλά και συνεργάτιδες στην εταιρία ρούχων, ωστόσο μετά από έναν τσακωμό σταμάτησαν να μιλάνε.


Η μελαχρινή Θεσσαλονικά, δίχασε τους κριτές αφού πίστευαν ότι δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι λαϊκό κατά την δική τους γνώμη.

Παρόλα αυτά, την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία ναι, αφού ο Άγγελος Μπράτης ψήφισε όχι

GNTM 2: Τσακώθηκαν Βίκη Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της οντισιόν!

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης.

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.


Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά.


Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει πρώτη στο σπίτι!

Ξεκίνησαν και τα ...GNTM spoiler έχοντας ήδη ποια κοπέλα θα μπει μέσα στο σπίτι των μοντέλων...

Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια. Οι τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας μίλησαν στα κορίτσια για το τι ψάχνουν φέτος και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η όμορφη Ουκρανή που έκανε τους κριτές να ψηφίσουν ταυτόχρονα «ναι». Η νεαρή καλλονή, όπως όλα δείχνουν, είναι μία από τις κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 κάτι που αποκάλυψε έμμεσα ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες.


«Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι…Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω.

Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύντροφος του μοντέλου.






 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share