Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Greece’s Next Top Model: Ξεκίνησαν οι οντισιόν του δεύτερου κύκλου!

Οι πρώτες φωτογραφίες!

11 Ιουνίου 2019 14:13
Greece’s Next Top Model: Ξεκίνησαν οι οντισιόν του δεύτερου κύκλου!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το ριάλιτι μόδας σημειώσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, και σε λίγο καιρό επιστρέφει! Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες οντισιόν των κοριτσιών που έχουν ως όνειρο να γίνουν μοντέλα.

Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, οι 4 κριτές του πρώτου κύκλου του GNTM (Βίκυ Καγια, Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελος Μπράτης) θα είναι και φέτος κανονικά στις θέσεις τους. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίουανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια των οντισιόν, χωρίς να κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τη επιστροφή του show.

Θυμάσαι τη Μόνικα από το Next Top Model; Έγινε ακόμα πιο όμορφη… (φώτος)

Σίγουρα τη θυμάσαι, και σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά στους δέκτες μας το Next Top Model. Και ακόμη και σήμερα τα κορίτσια που συμμετείχαν εξακολουθούν να μας απασχολούν με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Μόλις εχθές για παράδειγμα μάθαμε πως η Νάιλα, η «μαύρη γαζέλα» του reality μοντέλων είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Και το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα Ντεντή, η οποία έγινε ήδη μαμά.

Θυμάσαι όμως καθόλου τη Μόνικα; Το ξανθό εκείνο όμορφο κορίτσι με το πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο, το οποίο συνεχώς οι κριτές έλεγαν πως θα της δημιουργεί πρόβλημα στο μέλλον; Λοιπόν όχι μόνο δεν της δημιούργησε θέμα, ίσα ίσα ήταν ένα από τα πράγματα που τη χαρακτήριζαν και σήμερα είναι και πιο όμορφη από ποτέ!

Η Μόνικα ασχολείται ακόμη με το modelling, ασχολείται όμως και με τη γυμναστική, αφού δηλώνει personal trainer. Στο Instagram account της βρήκαμε πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, που μας δείχνουν τόσο την αλλαγή της, όσο και την καταπληκτική δουλειά που κάνει με τη yoga.


 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share