Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι παίκτρια του GNTM!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της!

5 Ιουνίου 2019 10:36
Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι παίκτρια του GNTM!

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, σε λίγο καιρό θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδάκι.

Ο λόγος για τη Νάιλα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 2009 – 2010.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία όπου βρίσκεται στην παραλία φορώντας το μαγιό της και κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Μερικοί άνθρωποι λένε ότι περιμένουν το καλοκαίρι 2019, εγώ λέω ότι περιμένω το μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Ελένη Χατζίδου: Η γλυκιά αποκάλυψη της τραγουδίστριας για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, για την οποία πρώτοι σας αποκαλύψαμε ότι είναι έγκυος, έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η όμορφη Ελένη, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της πλέον έχει μάθει, προφανώς και το φύλο του μωρού της που περιμένει να έρθει στον κόσμο, όπως βέβαια και ο σύντροφός της Ετεοκλής Παύλου.

Εχτές το βράδυ, η Ελένη διάβαζε ένα βιβλίο για εγκυμονούσες και εκεί έγινε η αποκάλυψη!

Μεταξύ άλλων λοιπόν διάβασε ότι οι μέλλουσες μαμάδες που κυοφορούν κοριτσάκια ξεχνούν πιο πολύ από ό,τι εκείνες που περιμένουν αγόρια.Κύκλωσε μάλιστα το σημείο του βιβλίου εγκυμοσύνης όπου αναφέρεται αυτή η μελέτη η οποία υποστηρίζει:

«Για άγνωστους λόγους, οι γυναίκες που κυοφορούν κορίτσια, ξεχνούν κατά μέσο όρο περισσότερο από αυτές που κυοφορούν αγόρια…», προδίδωντας έτσι τι μωρό περιμένει!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share