ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο-σοκ από τον ξυλοδαρμό του 48χρονου στα Γλυκά Νερά: Με μια γροθιά τον σωριάζει αναίσθητο στο έδαφος

Η επίθεση του 17χρονου στον 48χρονο, στα Γλυκά Νερά

Τα πλάνα τράβηξε και διακίνησε ένα άλλο ανήλικο παιδί

Σκληρές εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό του 48χρονου στα Γλυκά Νερά από έναν 17χρονο, ο οποίος έχει συλληφθεί. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

Στο βίντεο, το οποίο τράβηξε και διακίνησε ένα άλλο ανήλικο παιδί, διακρίνεται ο 17χρονος, να πλησιάζει με το πατίνι κοντά στον άνδρα, να το παρκάρει και να του ρίχνει μια γροθιά.

Μετά το χτύπημα που δέχθηκε, ο 50χρονος σωριάζεται στο έδαφος και παραμένει ακίνητος, ενώ ο 17χρονος αποχωρεί με το πατίνι του, βρίζοντάς τον.

Χειροπέδες στον 17χρονο και τους γονείς του

Ο 17χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μαζί με τον 17χρονο συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατά τη σύλληψή του, ο 17χρονος ισχυρίστηκε ότι ο εν λόγω άνδρας είχε επιτεθεί λεκτικά στην αδελφή του. Ο 48χρονος, ο οποίος παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη για τη ζωή του είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρείο.