Τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Πολυτελές όχημα παρέσυρε 64χρονη πεζή στη Μεσογείων

Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα
Ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν μία 64χρονη πεζή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στη συμβολή με την οδό Τερζοπούλου, κοντά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν πολυτελές και οδηγούνταν από νεαρό, ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της Τροχαίας, τα οποία διέκοψαν προσωρινά την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πρώτων βοηθειών. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο κλήσεων μαρτύρων για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια του τροχαίου.





