ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρή σε τροχαίο 27χρονη κοπέλα – Συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου-Κάντιας – Στο σημείο ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω της βροχής

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 7:30, στην επαρχιακή οδό ΝαυπλίουΚάντιας, κοντά στον οικισμό του Αγίου Αντωνίου στην Αργολίδα. Μια 27χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το argolikeseidhseis, το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό λόγω της βροχής, γεγονός που ίσως συνέβαλε στο δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Τροχαίο Αργολίδα
Τροχαίο Αργολίδα