ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσκυνητής έπεσε σε χαράδρα στο Άγιο Όρος – Τον μετέφεραν με Super Puma στο νοσοκομείο

Προσκυνητής έπεσε σε χαράδρα στο Άγιο Όρος – Τον μετέφεραν με Super Puma στο νοσοκομείο
Αεροδιακομιδή τραυματισμένου προσκυνητή από το Άριο Όρος στη Θεσσαλονίκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στο Άγιο Όρος, όταν προσκυνητής έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, καταγράφεται η αεροδιακομιδή του 30χρονου προσκυνητή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε σε χαράδρα κοντά στην κορυφή του Άθωνα.

Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης στο Άγιο Όρος

Ειδικότερα, Super Puma τον παρέλαβε σε δύσβατο σημείο και προσγειώθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο προσκυνητής νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία αναμένεται να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο τραυματίας είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές για βοήθεια και η κινητοποίηση ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν ΕΜΑΚ, ΠΥ και δύο μοναχοί από τη βάση ετοιμότητας του Αγίου Όρους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου