Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar, το Σάββατο 18 Ιουνίου

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

17 Ιουνίου 2022 13:42
Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar, το Σάββατο 18 Ιουνίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar, στην Πλατεία Νερού.

Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης και η καταπληκτική μπάντα του θα μας χαρίσουν μία βραδιά αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα του εξωτερικού που έρχονται στην Ελλάδα το Καλοκαίρι του 2022.

Μαζί του, το δίδυμο που έχει κατακτήσει τον κόσμο της χορευτικής μουσικής, οι ARTBAT, και ο Βερολινέζος Kevin de Vries. Η συμμετοχή των ARTBAT θα είχε ανακοινωθεί αρκετά νωρίτερα, όμως τα γεγονότα στην πατρίδα τους τέθηκαν, αναπόφευκτα, σε πρώτο πλάνο. Τους υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την ευχή - και την ελπίδα - πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει άμεσα.

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, είναι ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε τον όρο Electro Swing. Μάγεψε το κοινό από την αρχή της καριέρας του, κατακτώντας παράλληλα το ραδιοφωνικό airplay, με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες, όπως τα "Catgroove", "Booty Swing", "All Night", "The Princess", "Chambermaid Swing", "The Sun", "Matilda" και πολλά ακόμα.

Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Η Ρένα Μόρφη έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή, την ξεχωριστή σκηνική παρουσία και τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών, έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις, στις 17 & 24 Ιουνίου καθώς και στις 1 Ιουλίου.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Τρεις καλοκαιρινές βραδιές στο υπέροχο GAZARTE ROOF STAGE, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share