ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ο κακός χαμός με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου μετά την δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετέφερε το κλίμα από τη δίκη των Τεμπών στην αίθουσα της Ολομέλειας, οδηγώντας σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετέφερε το κλίμα από τη δίκη των Τεμπών στην αίθουσα της Ολομέλειας, οδηγώντας σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών.
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με έναν ιδιαίτερα επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία είχε ως αντικείμενο το νομοσχέδιο για τον κλάδο των μεταφορών και των ταξί. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε απότομα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέβαλε στην αίθουσα, επιδιώκοντας να μεταφέρει στο κοινοβουλευτικό σώμα το κλίμα έντασης που είχε κυριαρχήσει νωρίτερα στη δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών.

Η παρέμβαση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία συνέδεσε την τρέχουσα νομοθετική διαδικασία με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών, προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του παριστάμενου αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κώστα Κυρανάκη. Η αντιπαράθεση που ακολούθησε οδήγησε σε προσωρινή αναταραχή, με τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Κυρανάκης: «Είστε αυταρχική νάρκισσος»

«Είστε αυταρχική νάρκισσος. Θέλετε να είστε εσείς το κέντρο της προσοχής όταν σήμερα θα έπρεπε να είναι οι γονείς των θυμάτων», ανέφερε ο κ. Κυρανάκης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει ότι «ο πρωθυπουργός εξήγγειλε σήμερα αρον – αρον τα μέτρα στήριξης για να κρύψει το φιάσκο της δίκης».

«Αποκομίζει κανείς την αίσθηση ακούγοντας την κα Κωνσταντοπούλου να μιλά για την ιστορική δίκη των Τεμπών ότι θέλει και επιδιώκει να είναι το κέντρο της προσοχής. Να είναι η ίδια, ο εαυτός της… η πάρτη της το κέντρο της προσοχής, το κέντρο του κόσμου. Όλα να περιστρέφονται γύρω από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό την ενδιαφέρει. Δεν έχει γνησιότητα ούτε ειλικρίνεια», είπε ο αναπληρωτής υπουργός με την πρόεδρο της πλεύσης Ελευθερίας να φωνάζει από τα έδρανα «μιλάει ο υπάλληλος της Ομάδας Αλήθειας».

Η αιφνιδιαστική παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη δίκη των Τεμπών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Κυρανάκη.
Η αιφνιδιαστική παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη δίκη των Τεμπών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Κυρανάκη.

Συνεχίζοντας ο κ. Κυρανάκης σημείωσε: «Ρόλο παίζατε όπως πάντα ακόμα και όταν ήσασταν πρόεδρος Βουλής. Εγώ λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω είναι αυτό που καταλαβαίνουν όλοι σε αυτή την αίθουσα. Οι βουλευτές της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης ακόμα και του ίδιου του κόμματος σας. Όλοι όσοι είμαστε γονείς κατανοούμε ότι το κέντρο της υπόθεσης είναι οι γονείς των θυμάτων. Κανένα πρόσωπο, κανένα κόμμα, καμία Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Ακολουθεί ο χαρακτηριστικό διάλογος:

Κωνσταντοπούλου: Ποιους κοροϊδεύετε ;

Κυρανάκης: Οι δικαστές θα κάνουν την δουλειά τους χωρίς να επιτρέψουν σε κανένα να δημιουργήσει χάος

Βασίλης Βιλιάρδος (προεδρεύων): Αυτό που κάνετε κυρία πρόεδρε είναι πολιτισμένο;

Κωνσταντοπούλου: Εσείς ψηφίστε την σύμβαση με την Chevron

Βιλιάρδος: Αυτή είναι η απάντησή σας; Τι να πω; Τουλάχιστον μην διακόπτετε

Κυρανάκης: Αυταρχική νάρκισσος. Θέλει η προσοχή να είναι πάνω της. Τα φώτα να είναι πάνω της. Τα μικρόφωνα μπροστά της. Αυτή είστε

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου