ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Πλακιάς: «Αυτό είναι το άφθαρτο και η κάθαρση; Ό,τι είναι άστεγο πολιτικά, γλείφουν τη Μαρία, μπας και τους πάρει στο κόμμα»

Νίκος Πλακιάς: «Αυτό είναι το άφθαρτο και η κάθαρση; Ό,τι είναι άστεγο πολιτικά, γλείφουν τη Μαρία, μπας και τους πάρει στο κόμμα»
Πλακιάς - Καρυστιανού
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με μια νέα ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, ο Νίκος Πλακιάς τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με τις φήμες περί ίδρυσης κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού, εκφράζοντας την πλήρη διαφοροποίησή του. Ο πατέρας των διδύμων που χάθηκαν στα Τέμπη υπογράμμισε τη σταθερή του θέση ενάντια σε οποιαδήποτε πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας, τονίζοντας ότι οι δικοί του στόχοι παραμένουν αποκλειστικά δικαστικοί και όχι πολιτικοί.

Το ξέσπασμα του Νίκου Πλακιά

Αυτή τη φορά, σε διάλογο που είχε με τον χρήστη του Χ «Σκοπίμιο Μπαλοκοτάκη», ο οποίος του απηύθυνε τον λόγο αναφορικά με τις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται η Μαρία Καρυστιανού τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση, ότι εκμεταλλεύεται την τραγωδία των Τεμπών για να αποκομίσει πολιτικό όφελος, ο Νίκος Πλακιάς υπογράμμισε ότι τα ονόματα που ακούγονται για το υπό σύσταση κόμμα, μόνο το νέο, το άφθαρτο και την κάθαρση δεν πρεσβεύουν.

«Από ότι βλέπεις ότι είναι άστεγο πολιτικά και στο περιθώριο γλύφουν την Μαρία μπας και τους πάρει στο κόμμα. Κοίταξε όλα τα ονόματα που την περιβάλλουν και την στηρίζουν. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Πολιτικοί απαρχαιωμένοι και πεταμένοι στο περιθώριο από τα πρώην κόμματα τους» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Θες την γνώμη μου @skopimios ?
Άκουσε την λοιπόν μπας και αρχίσεις να καταλαβαίνεις. Ποιος Κύρτσος ; που τον θυμήθηκες αυτόν ; Άλλος ένας γυρολόγος της πολιτικής που ψάχνει στέγη στο κίνημα της Μαρίας .
Από ότι βλέπεις ότι είναι άστεγο πολιτικά και στο περιθώριο γλύφουν την Μαρία μπας και τους πάρει στο κόμμα . Κοίταξε όλα τα ονόματα που την περιβάλλουν και την στηρίζουν.

Ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Πολιτικοί απαρχαιωμένοι και πεταμένοι στο περιθώριο από τα πρώην κόμματα τους. Αυτό είναι το καινούριο και τα άφθαρτο και η κάθαρση αγαπητέ μου ;» .

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου