ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για επέτειο Marfin: 15 χρόνια από το έγκλημα, τα διδάγματα του χθες να μετατραπούν σε δύναμη του σήμερα

Μητσοτάκης για επέτειο Marfin: 15 χρόνια από το έγκλημα, τα διδάγματα του χθες να μετατραπούν σε δύναμη του σήμερα
Κυριάκος Μητσοτάκης (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα 5 Μαΐου, από όταν συντελέστηκε η τραγωδία της Marfin, που προκάλεσε τον θάνατο τριών υπαλλήλων υποκαταστήματος της τράπεζας στη Σταδίου. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για τη σημερινή μαύρη επέτειο στην ιστορία της χώρας.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Δεκαπέντε χρόνια από το έγκλημα της Marfin, η δολοφονία αθώων συμπολιτών μας πληγώνει τη συλλογική μας συνείδηση. Δηλώνει, δυστυχώς, τα εμπόδια που συναντά η μάχη της Πολιτείας με τη μάστιγα της τρομοκρατίας. Όμως κρατά ζωντανή τη μνήμη και την απόφαση της Δημοκρατίας να νικήσει τους σκοτεινούς υπονομευτές της», τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Παρασκευή Ζούλια, η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης είναι πάντα εδώ, απαιτώντας δικαίωση. Όπως εδώ είναι και τα διδάγματα του χθες, που πρέπει να μετατραπούν σε δύναμη του σήμερα. Μέχρι ο διχασμός, το μίσος και η τυφλή βία να ξεριζωθούν, επιτέλους, από την κοινωνία», επισημαίνει στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου