Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Σιμόπουλου – «Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», απαντά η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας, όπου κατοικεί ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος, στις 04:00 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.
Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».
Διαβάστε επίσης
Η ανακοίνωση του Στράτου Σιμόπουλου
«Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα είχα το «προνόμιο» να γίνω στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, για δεύτερη μάλιστα φορά, στο σπίτι μου.
Σήμερα με γκαζάκια. Την προηγούμενη φορά με μπογιές. Στο γραφείο μου όπως και στα γραφεία των συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη έχουν έρθει αρκετές φορές. Σε σπίτι το έχουν κάνει μόνο σε μένα.
Πιστεύω ότι ενοχλούν οι απόψεις μου για μία αστυνομία με «λυμένα χέρια» και η δημόσια στήριξή μου στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ασφάλεια στο χώρο των Πανεπιστημίων και για εκκένωση των καταλήψεων.
Δεν πτοούμαι. Δεν πτοούμαστε!
Στεναχωριέμαι πολύ για την αναστάτωση που προκαλώ στην οικογένεια, τους συγκατοίκους και στη γειτονιά μου».






0 ΣΧΟΛΙΑ