ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν έχουμε κρύψει την Φεράρι»: Τι απαντάει η Καλλιόπη Σεμερτζίδου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

«Δεν έχουμε κρύψει την Φεράρι»: Τι απαντάει η Καλλιόπη Σεμερτζίδου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι απαντάει η Καλλιόπη Σεμερτζίδου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Καλλιόπη Σεμερτζίδου, μετά την παραίτησή της από τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

Η παραίτηση ήρθε στον απόηχο δημοσιευμάτων που τη συνδέουν με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και με την υπόθεση παράνομων αγροτικών επιδοτήσεων, ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει εισπράξει από κοινού με τον σύζυγό της.

Η ίδια σπάει τη σιωπή της μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τονίζει πως «μέχρι και σήμερα δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή, ούτε εμάς, ούτε την οικογένειά μας», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «δεν εμπλεκόμαστε σε καμία από αυτές τις υποθέσεις και τις κατηγορίες που μας προσάπτουν τις τελευταίες ημέρες» και κάνει λόγω για «απολύτως ψευδείς πληροφορίες».

Έντονα έχουν συζητηθεί στα social media, αρκετά βίντεο που έχει δημοσιεύσει η κυρία Σεμερτζίδου από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία η ίδια οδηγεί πολυτελή αυτοκίνητα, μοντέλα Φεράρι.

«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύζυγός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη», υποστηρίζει η ίδια.

Ποια είναι η Καλλιόπη Σεμερτζίδου

Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου είναι το πρόσωπο που απασχολεί περισσότερο τη δημόσια σφαίρα τα τελευταία 24ωρα, καθώς φέρεται, εκείνη και μέλη της οικογένειάς της, να έχουν εισπράξει μεγάλα ποσά επιδοτήσεων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ποια είναι όμως η κυρία Σεμερτζίδου και γιατί έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον;

Η ίδια στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει Συντονίστρια Κοινοτικών Πόρων, Γυναικείας Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, θέση από την οποία ωστόσο παραιτήθηκε με επιστολή της το μεσημέρι της Τρίτης 5 Αυγούστου κάνοντας λόγο για απόφαση με «καθαρά πολιτικά κίνητρα», τονίζοντας πως η ίδια και η οικογένειά της έχει βρεθεί στο «επίκεντρο άδικης και στοχευμένης επίθεσης, με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα».

Υπήρξε παράλληλα πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης. Κατέβηκε υποψήφια βουλευτής του Νομού και τερμάτισε στην 7η θέση του ψηφοδελτίου με 3.207 ψήφους.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KALLIOPI SEMERTZIDOU (@kalliopi_sm)

Οι εν λόγω αναρτήσεις που ξεκίνησαν να εμφανίζονται στα social media από το βράδυ κιόλας του Σαββάτου έκαναν λόγο για στέλεχος της ΝΔ στη Θεσσαλία το οποίο είναι μπλεγμένο στην πολύκροτη υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω παράνομων επιδοτήσεων άνω του 1 εκατ. ευρώ που φέρεται να εισέπραξε ο σύντροφός της.

Έτσι, πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου ξεκίνησαν να κάνουν αναρτήσεις της κυρίας Σεμερτζίδου με πανάκριβα αυτοκίνητα (μοντέλα Φεράρι) αλλά και αποδράσεις σε χώρες του εξωτερικού.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KALLIOPI SEMERTZIDOU (@kalliopi_sm)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου