Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α.Μέρκελ: Νέο περιστατικό – Φόβοι για την υγεία της (φωτο)

Νέα σενάρια!

25 Ιουλίου 2019 17:34
Α.Μέρκελ: Νέο περιστατικό – Φόβοι για την υγεία της (φωτο)

Νέο μυστήριο με πρωταγωνίστρια την Ανγκέλα Μέρκελ, πυροδοτεί νέα σενάρια για το τι συμβαίνει με την υγεία της. Η Μέρκελ μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της: «Μπορώ να εκτελώ κανονικά τα καθήκοντά μου»!

Το νέο περιστατικό συνέβη χθες , όταν η Γερμανίδα καγκελάριος εθεάθη με κλειστά μάτια αρκετές φορές κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας υπουργού Άμυνας της Γερμανίας, Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, στο Βερολίνο.

Η Ανγκέλα Μέρκελ, που βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει δημοσίως το τρέμουλο που την έπιασε τρεις φορές το τελευταίο διάστημα, δεν μπορούσε να απουσιάζει από την ορκωμοσία της εκλεκτής της, «ΑΚΚ», που διατηρεί παράλληλα τα ηνία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών.

Χθες, ήταν πράγματι μια από τις πιο ζεστές μέρες στο Βερολίνο.

Ο φακός, που έχει γίνει η σκιά της Μέρκελ, απαθανάτισε τη Γερμανίδα Καγκελαρία με κλειστά τα μάτια. Όχι μία αλλά αρκετές φορές. Είτε καθιστή είτε όρθια.

«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild».

Πάντως, η εικόνα της Μέρκελ να «κοιμάται» όρθια ή και καθιστή εγείρει εκ νέου ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της. Για πρώτη φορά η κάμερα την έδειξε με κλειστά τα μάτια… Μετά το δημόσιο τρέμουλο, η Μέρκελ κοιμάται…

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο και η θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου ενώ δεν υπήρχε κλιματισμός. Κι αυτό γιατί η ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ, η οποία διαδέχτηκε την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δεν πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Εντός του κτιρίου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης και για το λόγο αυτό, η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του γειτονικού κτιρίου «Πάουλ Λέμπε», το οποίο δεν διαθέτει κλιματισμό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Άνγκελα Μέρκελ και οι ΝΑΖΙ κολλητοί της!!!

Φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ από τις αρχές της 10ετίας του 1990 παρέα με νεοναζί στο Μαγδεμβούργο επανέρχονται στο φως της δημοσιότητας και απειλούν να αμαυρώσουν το θρίαμβό της στις γερμανικές εκλογές.

Οι φωτογραφίες έχουν «ανέβει» σε διάφορα αντιφασιστικά sites και blogs.

Σύμφωνα με το angetafe.blogspot.com.es χρονολογούνται από την 1η Απριλίου 1993, όταν η Μέρκελ ως υπουργός γυναικείων υποθέσεων και νεολαίας επισκέφθηκε μια οργάνωση νεολαίων στο Μαγδεμβούργο.

Όμως η συγκεκριμένη οργάνωση, είχε χαρακτηριστεί από αντιφασιστικές οργανώσεις, ως νεοναζιστική. Και ανάμεσα στα μέλη της λέγεται πως ήταν άτομα που εμπλέκονταν στη δολοφονία, το 1992, ενός 23χρονου Thorsten Lamprecht.

Ο 23χρονος είχε δεχτεί επίθεση από 60 σκινχεντς και είχε δολοφονηθεί με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Η Μέρκελ έγινε η πρώτη καγκελάριος της Γερμανίας που παραδέχτηκε πως η χώρα της έχει διαρκή ευθύνη για τα εγκλήματα των Ναζί, αλλά και η πρώτη Γερμανίδα ηγέτης που επισκέφθηκε το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νταχάου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μέρκελ τον προσκάλεσε τον Αύγουστο στο Βερολίνο!

Σοκάρει η εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ: Άυπνη και με κόκκινα μάτια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Αthensmagazine.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share