Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Μέρκελ μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της: «Μπορώ να εκτελώ κανονικά τα καθήκοντά μου»!

Ξεκαθάρισε τα πράγματα!

19 Ιουλίου 2019 14:47
Η Μέρκελ μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της: «Μπορώ να εκτελώ κανονικά τα καθήκοντά μου»!

Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της παρά τις ανησυχίες για την υγεία της.

«Μπορώ να ασκήσω αυτόν τον ρόλο. Ενδιαφέρομαι έντονα για την υγεία μου και, όπως είπα, το 2021 ολοκληρώνω το πολιτικό μου έργο», δήλωσε η καγκελάριος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Βερολίνο, και πρόσθεσε ότι είναι καλά και αστειεύτηκε λέγοντας πως ελπίζει ότι «υπάρχει ζωή (μετά την πολιτική)».

Η καγκελάριος Μερκελ, που χθες είχε γενέθλια, έχει απασχολήσει με την υγεία της μετά από τρία δημόσια περιστατικά κατά τα οποία εθεάθη να τρέμει έντονα.

Το πρώτο σημειώθηκε κατά την τελετή υποδοχής του νέου Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το δεύτερο σε τελετή στο υπουργείο Δικαιοσύνης και το τρίτο περιστατικό στο οποίο η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει και να ψελλίζει κάτι από μέσα της ήταν κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Φινλανδού πρωθυπουργού, Άντι Ρίνε. Κατά τις επόμενες τελετής υποδοχής η Ανγκελα Μέρκελ επέλεξε να είναι καθιστή.

Μέρκελ: Καθιστή για να μην φανεί το τρέμουλο!

Μετά την χθεσινή και τρίτη σε διάστημα λίγων εβδομάδων φορά που πιάστηκε on camera να τρέμει, η γερμανίδα Καγκελάριος ζήτησε αλλαγή πρωτοκόλλου και να παραμείνει καθιστή κατά την τελετή υποδοχής της Δανής πρωθυπουργού στην Καγκελαρία και τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας.

Τα σενάρια για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ οργιάζουν και το εν λόγω περιστατικό δεν βοήθησε να κατευναστούν τα πνεύματα. «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί!», γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel» , έγινε αλλαγή πρωτοκόλλου. Λίγο πριν από την έναρξη της τελετή υποδοχής της Δανής πρωθυπουργού με στρατιωτικές τιμές, τοποθετήθηκαν οι δύο λευκές καρέκλες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μέρκελ τον προσκάλεσε τον Αύγουστο στο Βερολίνο!

Σοκάρει η εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ: Άυπνη και με κόκκινα μάτια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Αthensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share