Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρέμει ξανά η Μέρκελ! (Video)

Για ακόμα μια φορά...

10 Ιουλίου 2019 14:57
Τρέμει ξανά η Μέρκελ! (Video)

Για άλλη μια φορά ο φακός "έπιασε" την γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση. Είναι η 3η σε μόλις λίγες εβδομάδες, γεγονός που προβληματίζει αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Άντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με πλάνα του Reuters.


Το ίδιο είχε συμβεί στην Καγκελάριο κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Την πρώτη φορά η Καγκελάριος είχε πει: «Είμαι πολύ καλά».

Τότε ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργο Αλεξάντερ Σούλτσε είχε προσπαθήσει να εξηγήσει τη συμβαίνει με τη Μέρκελ. «Το τρέμουλο της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια υποδοχής του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δεν είναι ανησυχητικό από ιατρικής άποψης. Δεν είναι καθόλου σπάνιο η ελλιπής ενυδάτωση του οργανισμού να προκαλέσει πράγματι τέτοια συμπτώματα».

Σοκάρει η εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ: Άυπνη και με κόκκινα μάτια!

Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά το ναυάγιο της Συνόδου Κορυφής, εμφανίστηκε για να μιλήσει στα Γερμανικά ΜΜΕ όντας άυπνη και με «κόκκινα» μάτια.

Η νέα εμφάνιση της Καγκελαρίου δίνει τροφή για σχόλια καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας βίντεο αλλά και φωτογραφίες που την δείχνουν να τρέμει με αποτέλεσμα να προξενείται ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share