Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη!

Τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι!

7 Ιουλίου 2019 10:32
Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη!

Στην Κυψέλη ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ πρίν από λίγο ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη!

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι.

Η προσέλευση μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί να περιμένει την σειρά του πριν ψηφίσει.

«Σήμερα είναι ήμερα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας αποφασίζουν για τη ζωή της»

«Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς στην κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παρά την υψηλή θερμοκρασία εντούτοις είναι σημαντικό να αφιερώσουν 20 λεπτά και να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε: «Θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους, σε αυτούς που διαχρονικά κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους σε άλλους. Πιστεύω ότι είναι μια κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι των Ελλήνων».

Eκλογές 2019: Πότε θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση;

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών 2019 έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί, δίχως, μέχρι στιγμής, να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά το exit poll των σημερινών εκλογών, υπενθυμίζεται ότι θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, το ίδιο exit poll εκτίμησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινώσει και η ERT, που στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο είχε δώσει το δικό της exit poll.

Η ανακοίνωση του exit poll 2019 έχει καθοριστεί να γίνει στις 19:00, ακριβώς. Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει έναν αναλυτικό οδηγό για τους ψηφοφόρους που θα δώσουν το «παρών» στις βουλευτικές εκλογές 2019.


Περίπου δυο ώρες μετά από το exit poll, γύρω στις 21:00, αναμένεται να γίνει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, από τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό ΥΠΕΣ Αντώνη Ρουπακιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει δώσει στη δημοσιότητα ειδικές συμβουλές για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις οποίες αναφέρονται τα 15 «καραμπινάτα» λάθη που οδηγούν στην ακύρωση του ψηφοδελτίου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share