Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη!

Ο κόσμος τον καταχειροκρότησε!

7 Ιουλίου 2019 10:26
Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής  στην Θεσσαλονίκη!

Στο εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης που ψηφίζει, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγο ψήφισε και ο Βαρουφάκης!

Συνομίλησε με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και έβγάλε selfies μαζί τους.

Τον υποδέχθηκαν κομματικά στελέχη και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Eκλογές 2019: Πότε θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση;

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών 2019 έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί, δίχως, μέχρι στιγμής, να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά το exit poll των σημερινών εκλογών, υπενθυμίζεται ότι θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, το ίδιο exit poll εκτίμησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινώσει και η ERT, που στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο είχε δώσει το δικό της exit poll.

Η ανακοίνωση του exit poll 2019 έχει καθοριστεί να γίνει στις 19:00, ακριβώς. Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει έναν αναλυτικό οδηγό για τους ψηφοφόρους που θα δώσουν το «παρών» στις βουλευτικές εκλογές 2019.


Περίπου δυο ώρες μετά από το exit poll, γύρω στις 21:00, αναμένεται να γίνει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, από τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό ΥΠΕΣ Αντώνη Ρουπακιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει δώσει στη δημοσιότητα ειδικές συμβουλές για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις οποίες αναφέρονται τα 15 «καραμπινάτα» λάθη που οδηγούν στην ακύρωση του ψηφοδελτίου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share