Ευρωεκλογές 2019: Σε ποια περιοχής της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ούτε μια ψήφο;

Ευρωεκλογές 2019: Αυτή η εκλογική αναμέτρηση τα είχε όλα. Ανατροπές, ευτράπελα και περίεργες στιγμές. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, όμως, το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν άκρως εντυπωσιακό για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Στη Νεβρόπολη Καρβασαρά της Λίμνης Πλαστήρα για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ έλαμψε δια της… απουσίας του από την κάλπη, αφού το κυβερνών κόμμα δεν πήρε ούτε μία ψήφο στις ευρωεκλογές.
Ηχηρό «όχι» στην εκλογική διαδικασία είπαν οι κάτοικοι στο Παρόρειο Κάτων Κλεινών Φλώρινας, αφού ψήφισε μόλις το 2,29% των κατοίκων, ενώ στα τμήματα της Νίκαιας με τους υπεραιωνόβιους, η συμμετοχή κυμάνθηκε από 6,69% – 9,96%, προφανώς μετά τη μερική… εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων.
Στην Αγία Βαρβάρα πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο NiVo!
Χαμόγελα χαράς για τον Νίκο Βουρλιώτη, ή αλλιώς NiVo, o οποιός βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Αγία Βαρβάρα.
Τα αποτελέσματα εκλογών στην Αγία Βαρβάρα έδειξαν πως ο Νίκος Βουρλιώτης είναι πρώτος σε σταυρούς στον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, ο οποίος ήταν πρώτος σε προτίμηση την πρώτη Κυριακή των εκλογών με 41,62%.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως εκλέχτηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατσόγλου. Συνολικά ο συνδυασμός εξέλεξε 11 Δημοτικούς συμβούλους.
Αναλυτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά»:
- ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (NIVO) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
- ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
- ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΙΑΤΡΟΣ) του ΛΑΖΑΡΟΥ
- ΦΕΓΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
- ΒΟΣΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
- ΜΑΡΣΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
- ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
- ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
- ΚΛΕΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
- ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
- ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ






0 ΣΧΟΛΙΑ