Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η απάντηση του Κουρουμπλή για τον σημερινό σάλο και τον Αμβρόσιο!

Στην Δημοκρατία όλα επιτρέπονται!

11 Απριλίου 2019 18:44
Η απάντηση του Κουρουμπλή για τον σημερινό σάλο και τον Αμβρόσιο!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε για τον σημερινό σάλο και τον Αμβρόσιο!

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται για τη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο έδωσε πριν από λίγο, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο -στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας. Να σας θυμίσουμε: Τα πυρά της εξαπολύει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή η Έλενα Ακρίτα!

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

Και συνεχίζει: «Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι' αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει».

Ο κ. Κουρουμπλής ωστόσο δεν κάνει καμία αναφορά στις πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, επικοινώνησε μαζί του και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνησή του, με αποτέλεσμα να «κατεβάσει» τις επίμαχες φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο, αλλά ούτε και στις φήμες που τον θέλουν να τίθεται εκτός ευρωψηφοδελτίου της παράταξης...

Δείτε την ανάρτησή του:

Η "κατσάδα" του Σκουρλέτη στον Κουρουμπλή!

Ο Σκουρλέτης έκανε ένα οργισμένο τηλεφώνημα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον ¨"κατσάδιασε" για τις αγάπες του με τον Αμβρόσιο!

Η συνάντηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό γιατί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του, την ταύτισή του με την Χρυσή Αυγή, ενώ παλαιότερες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει σάλο.

Δείτε ακόμα: Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: 30.000 ευρώ ζήτησε από τον Μητσοτάκη και κατέθεσε και μήνυση!

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο και ήδη προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του τραβήξει το αυτί.

Όπως όταν κάλεσε τους πολίτες «να φτύσουν τους ομοφυλόφιλους», δήλωση για την οποία καταδικάστηκε για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και για δημόσια υποκίνηση βίας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων που διατηρεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας για να προσελκύσουν ψήφους.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και η Ελενα Ακρίτα, που ανήρτησε στο Facebook μια πολύ σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον να πάρει θέση. «Η σιωπή», έγραψε η κυρία Ακρίτα, «πολλές φορές δεν είναι χρυσός αλλά ξεφτίλα».

Να σας θυμίσουμε: Νέα Δημοκρατία: Η νέα πολιτική στέγη του Γ. Αμυρά!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share