ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για το Brexit!

Στις 15 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για το Brexit!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι βρετανοί βουλευτές θα ψηφίσουν στις 15 Ιανουαρίου για τη συμφωνία του Brexit, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Οι συζητήσεις για το κείμενο αυτό πρόκειται να επαναληφθούν αύριο, Τετάρτη. Όμως η υιοθέτηση της συμφωνίας παραμένει πολύ αβέβαιη, εφόσον επικρίνεται τόσο από τους υποστηρικτές του Brexit όσο και από τους φιλοευρωπαίους.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα έπειτα από συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Καλλιθέα: Έβγαλαν αναίσθητα δύο παιδάκια από φλεγόμενο σπίτι!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η Μέι τους είπε πως δεν αποτελεί κυβερνητική πολιτική η καθυστέρηση του Brexit διά της παρατάσεως του Άρθρου 50 και πως η ιδέα αυτή μπορεί να έχει συζητηθεί από αξιωματούχους της ΕΕ, αλλά όχι και από βρετανούς αξιωματούχους.

«Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο … Η πρωθυπουργός είπε πως θα κλείσει τη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη, που είναι 15 Ιανουαρίου, όταν θα διεξαχθεί η ψηφοφορία», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου