“Μάχη” Βέττα – Οικονόμου on air: Αποχώρησε από το στούντιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ μεταξύ βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα.
Τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ είπε στον Δημήτρη Βέττα ότι αν δεν μιλήσουν για τις νομικές διαστάσεις του θέματος με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τότε «κάνουμε κουβέντα καφενείου» και πρόσθεσε: «Να πας να πιεις καφέ στο καφενείο του χωρίου σου», με αποτέλεσμα ο κ. Βέττας να αποχωρήσει, αφού ζήτησε από τον συνάδελφό του να ανακαλέσει.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (31/07 – 06/08) από τον Κώστα Λεφάκη!
Ο διάλογος των δυο βουλευτών
Βέττας: Δεν είμαι νομικός. Δεν θέλω να έχω.
Οικονόμου: Δεν μπορείτε να βγαίνετε τότε. Τι θα κάνουμε, κουβέντα καφενείου; Ήρθατε να πιείτε τον καφέ σας; Αντί να τον πιείτε στο χωριό σας τον καφέ, θα τον πιείτε εδώ; Αν ήξερε ο κύριος λίγα νομικά, θα ήξερε ότι η απόπειρα δικάζεται.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να ξαναμπώ στα δοκιμαστήρια των Bershka, Zara και λοιπών…
Βέττας: Ποια απόπειρα;
Οικονόμου: Πιείτε τον καφέ σας στο καφενείο!
Βέττας: Θα πάρει πίσω τις ειρωνείες του! Δεν μπορώ να συνεχίσω! Θα πάρει πίσω τις ειρωνικές τοποθετήσεις απέναντί μου για να συμμετέχω στην κουβέντα.
Οικονόμου: Αυτό είναι το ύφος και το ήθος, όταν στριμωχνόμαστε φεύγουμε.
Δείτε το βίντεο:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-2g_IuSeW84[/youtube]






0 ΣΧΟΛΙΑ