Τρέλανε τους Θεσμούς! Η σέξι εμφάνιση της Αχτσίογλου που μοίρασε εγκεφαλικά (photo)

Νέα συνάντηση με τους θεσμούς είχε στο Χίλτον η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Όμως η παρουσία της Έφης Αχτσιόγλου, τράβηξε τα βλέμματα, κατά την άφιξη της στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η υπουργός Εργασίας έκανε άλλη μια σικ εμφάνιση, επιλέγοντας σακάκι, φούστα και στενή μπλούζα με δαντέλα….
Άλλος άνθρωπος: Δείτε πόσο έχει αλλάξει ο σέξι αγρότης που ήρθε ξανά στην Αθήνα! (Photos & Video)
Είναι ανάγκη να αποκατασταθούν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και οι συλλογικές συμβάσεις, δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας την πρακτική ελληνικών επιχειρήσεων να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους με κουπόνια αντί μισθού.
Υπάτιος Πατμάνογλου: «Έχει γίνει σκιά του εαυτού του και ζει με ηρεμιστικά. Δεν μπορεί να…»
«Η πραγματικότητα αποδεικνύει την ανάγκη της αποκατάστασης του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ύπαρξης ισχυρών συλλογικών συμβάσεων που θα προστατεύουν τους υπαλλήλους από τέτοιες αυθαίρετες πρακτικές» είπε η κυρία Αχτσιόγλου.
«Όταν υπάρχουν συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις, υπάρχει λιγότερη παραβατικότητα και η εργατική δύναμη έχει περισσότερα εργαλεία προκειμένου να αγωνιστεί για τα δικαιώματά της», συμπλήρωσε η υπουργός.
Πηγή: Fimes.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ