ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγιος ξυλοδαρμός Ευρωβουλετή! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Άγιος ξυλοδαρμός Ευρωβουλετή! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ευρωβουλευτής του βρετανικού ξενοφοβικού, αντιευρωπαϊκού κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ο οποίος λέγεται πως γρονθοκοπήθηκε από συνάδελφό του σε συνεδρίαση του κόμματος στο Στρασβούργο.

Ο Στίβεν Γουλφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «δέχθηκε αρκετές γροθιές, έπεσε σε ένα παράθυρο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι».

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, ο Γουλφ που ήταν ένας από τους επικρατέστερους  για την ηγεσία του κόμματος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των ευρωβουλευτών του κόμματος στο Στρασβούργο.

Ο πρώην ηγέτης του αντιευρωπαϊκού UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ,  ο οποίος ασκεί προσωρινά τα καθήκοντά του μέχρι να εκλεγεί νέος ηγέτης, δήλωσε για το περιστατικό: «Λυπάμαι βαθιά που μετά το διαπληκτισμό, ο οποίος σημειώθηκε σε συνεδρίαση των ευρωβουλευτών του UKIP σήμερα το πρωί, ο Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή». 

Πηγές από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 49 χρόνια, αναφέρουν πως ο άνδρας δέχθηκε πολλές γροθιές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά δεν κατέρρευσε αμέσως. Μόνο λίγη ώρα αργότερα και όταν τα μέλη του κόμματος κατευθύνονταν για την ψηφοφορία έχασε τις αισθήσεις τους. 

Την ίδια στιγμή, ο Telegraph υποστηρίζει πως ο Γουλφ έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ εκπρόσωπος του UKIP δήλωσε πως ο άνδρας υποβάλλεται σε εξετάσεις. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι γιατροί που τον εξέτασαν εκφράζουν ανησυχία για την κατάστασή του και υποστηρίζουν πως κινδυνεύει η ζωή του.

Παράλληλα, λέγεται πως  πριν καταρρεύσει «έχασε την αίσθηση από τη μία πλευρά του σώματός του», χτύπησε το κεφάλι του σε κιγκλίδωμα και έπεσε στο δάπεδο.

Ο δημοσιογράφος της Sun, Χάρι Κόουλ, επικαλούμενος πηγές ισχυρίζεται πως ο ευρωβουλευτής που γρονθοκόπησε τον Γουλφ είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα αμύνης, Μάικ Χούκεμ. 

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος του δικτύου Εuractiv, Τζέιμς Κρισπ, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η συνεδρίαση του κόμματος πραγματοποιείτο για να συζητηθεί η πρόθεση του 49χρονου να «αυτομολήσει» στους Συντηρητικούς. Ένας ευρωβουλευτής, λοιπόν, χαρακτήρισε τον Γουλφ «αστείο» και ο τελευταίος απάντησε: «Αρκετά», έβγαλε το πανωφόρι  του και είπε: «Ας το τακτοποιήσουμε έξω». 

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν έξω από την αίθουσα και τότε σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τον Κρισπ ο Γουλφ κατέρρευσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του βρετανικού δικτύου ITV.

Δείτε ακόμη στο AthensMagazine.gr:
 
Γιατί όλο το διαδίκτυο έχει πάθει την πλάκα της ζωής του με αυτή την καθηγήτρια; (video)

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα στα Χανιά! Συγκλονισμένη η Χαρούλα Αλεξίου! (photos)

Αδικοχαμένοι Έλληνες ηθοποιοί: Aυτοκτονίες, δολοφονίες και τροχαία – Προσωπικά δράματα και εμμονές (photos)

Ταξίδι στα μαγευτικά Καλάβρυτα: Εικόνες που μαγνητίζουν τον επισκέπτη (photos)

Βίντεο-σοκ: Πολίτες εκτελούν στη μέση του δρόμου έμπορο ναρκωτικών στις Φιλιππίνες!

Τα καλύτερα της ημέρας:

 
“Το μικρό Παρίσι των Αθηνών”: Η Belle epoque στο κέντρο της πόλης, σε ένα υπέροχο φεστιβάλ – Όλα τα events και το πρόγραμμα

Λάρισα: Αποκάλυψη βόμβα από την 6χρονη Νικολέτα – Άνοιξε το στόμα της στους ψυχολόγους και…! (photos)

Απίστευτη ιστορία: Αλβανοί μετέφεραν στην σχάρα του αυτοκινήτου τον νεκρό πατέρα τους στην χώρα τους και τον… έχασαν!

Παγώνει τα λεμόνια για 6 ώρες και τα τρίβει στον τρίφτη! Μόλις μάθετε το λόγο, θα το κάνετε αμέσως… (video)

Βάζει ένα φακελάκι τσάι κάτω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Μόλις δείτε το λόγο, σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς (photos)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου