Μας δουλεύει και από πάνω; Ο Μουζάλας δεν κατάλαβε ότι αποκάλεσε τα Σκόπια… Μακεδονία και ζητά συγνώμη! Ποια η τύχη του;

Ο ίδιος ο Γιάννης Μουζάλας δηλώνει ότι δεν αντιλήφθηκε καν ότι αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία και ζητά συγνώμη…
Ωστόσο η πρώτη αντίδραση από τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο προκαλεί κυβερνητική κρίση και μάλιστα μεγάλων διαστάσεων από τη στιγμή που το Μεταναστευτικό είναι στην κορύφωσή του. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε ήδη, δημόσια μάλιστα μέσω twitter την παραίτηση Μουζάλα.
Σε ανακοίνωσή του ο Γ. Μουζάλας αναφέρει: «Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».
Τον στηρίζει η κυβένηση
Το Μαξίμου ωστόσο φαίνεται να καλύπτει τον υπουργό και σημειώνειτο να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” είναι το λιγότερο υπερβολή. Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου.”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εμφύλιος στην κυβέρνηση: Ο Καμμένος απαιτεί την παραίτηση του Μουζάλα για το… “Μακεδονία”! (VIDEO)






0 ΣΧΟΛΙΑ