Ανοησίες όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ο γνωστός δημοσιογράφος, με απανωτά tweets, κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι ψεύδεται στα περί της νέας συμφωνίας.
«Οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι η νέα συμφωνία θα επιφέρει λιγότερη λιτότητα από αυτή των προηγούμενων κυβερνήσεων είναι ανοησίες», γράφει χαρακτηριστικά ο Ντίξον στο πρώτο του «μήνυμα».
Και συνεχίζει: «Η Ελλάδα όντως έχει να εκπληρώσει χαμηλότερους δημοσιονομικούς στόχους. Αλλά αυτό είναι αντανάκλαση του γεγονότος ότι η οικονομία βρίσκεται τώρα σε βαθιά ύφεση».
Για το… τέλος (όσον αφορά τα νέα μέτρα) αφήνει ένα tweet γεμάτο ειρωνεία: «Τα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η Ελλάδα θα είναι ακριβώς όσο σκληρά ήταν και τα προηγούμενα. Οι μόνες διαφορές; Μεγαλύτερη ανεργία, μεγαλύτερο χρέος, μεγαλύτερη φτώχεια».
Πηγή: Iefimerida






0 ΣΧΟΛΙΑ