Πνιγμός 4χρονης στους Παξούς: Επί 45 λεπτά πάλευαν να την επαναφέρουν – Ο πατέρας κοιμόταν την ώρα της τραγωδίας

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στους γονείς και τον παππού του 4χρονου κοριτσιού, που πνίγηκε στην πισίνα βίλας στους Παξούς. Και οι τρεις καλούνται να απολογηθούν τη Δευτέρα (25/8) στον ανακριτή, καθώς βρίσκονταν στο σπίτι, όταν το κοριτσάκι εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού κοιμόντουσαν την ώρα της τραγωδίας, ενώ η μητέρα ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της, σε μία καφετέρια. Όταν αντιλήφθηκε την απουσία του παιδιού της, ενημέρωσε την αστυνομία και άρχισε μαζί με τους γείτονες να ψάχνει την 4χρονη.
Πώς έγινε η τραγωδία
Η μικρή περπάτησε περίπου 500 μέτρα, για να φτάσει στην πισίνα γειτονικής βίλας. Φαίνεται ότι γνώριζε το μέρος, ενώ είχε μαζί της και ένα κουβαδάκι, πιθανότατα με σκοπό να παίξει.
Ο δρόμος ήταν αρκετά δύσκολος και ανηφορικός προκειμένου να φτάσει εκεί, όπου υπήρχαν δύο πισίνες: μία μικρή και μία πιο μεγάλη. Εργαζόμενος της βίλας εντόπισε το κοριτσάκι στη μεγάλη πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του, μία ώρα από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό ότι είχε εξαφανιστεί.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έφτασε και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας των Παξών, ο οποίος προσπαθούσε επί 45 λεπτά να επαναφέρει το παιδί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή του κοριτσιού.




0 ΣΧΟΛΙΑ