Ντέιβιντ Κράουτς για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Να εκτίσει όλη την ποινή πριν έρθει το αναπόφευκτο τέλος του»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταδίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει αιτηθεί αναίρεση της απόφασης του Εφετείου για τη δολοφονία της Καρολάιν και νέα δίκη, υποστηρίζοντας πως ήταν άδικη η ποινή των ισοβίων.
Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, σχετικά με τη νέα εξέλιξη για τον δολοφόνο της κόρης του. Όπως τόνισε: «Είδα το δελτίο Τύπου που έβγαλαν οι δικηγόροι του και είμαι απολύτως αποσβολωμένος. Σκοπός του είναι να κερδίσει μια νέα δίκη, κάτι που είμαι βέβαιος ότι το Ανώτατο Δικαστήριο δε θα ανεχθεί. Αυτό είναι δυνατόν μόνο εάν υπήρξε κάποιο νομικό λάθος στην αρχική δίκη, πράγμα που δε συνέβη».
«Το Ανώτατο Δικαστήριο δε θα μπορούσε να ανοίξει εκ νέου τη διαδικασία»
Και συνέχισε ο Ντέιβιντ Κράουτς: «Επίσης, ακόμη κι αν υπήρχε νομικό σφάλμα, το Ανώτατο Δικαστήριο δε θα μπορούσε να ανοίξει εκ νέου τη διαδικασία, έως ότου το Εφετείο καταθέσει την έγγραφη ανασκόπηση της διαδικασίας στη δεύτερη δίκη του, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη. Όπως βλέπεις, προς το παρόν είναι ασφαλής».
Διαβάστε επίσης
«Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να εκτίσει ολόκληρη την ποινή των 27 ετών πριν έρθει το αναπόφευκτο τέλος του. Ειλικρινά, ελπίζω κάθε πρωί που ξυπνάω να σκέφτεται “Ε, λοιπόν, μένουν μόνο άλλα 24 χρόνια, 8 μήνες και 153 ημέρες“. Δολοφόνησε την όμορφη κόρη μου ενώ κοιμόταν βαθιά με την κόρη της στην κούνια δίπλα της. Δεν περνά μέρα που να μην τη σκέφτομαι και όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί», κατέληξε ο πατέρας της Καρολάιν.




0 ΣΧΟΛΙΑ