Μεθυσμένος ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στη Λαμία – «Μη με μπλέξεις, φεύγω» του είπε

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 53χρονος οδηγός που το απόγευμα της Τετάρτης (2/7) προκάλεσε τροχαίο, στην αρχή του περιφερειακού δρόμου του Προφήτη Ηλία στη Λαμία, με θύμα 56χρονο δικυκλιστή, και στη συνέχεια εγκατάλειψε το σημείο λέγοντας «μη με μπλέξεις, φεύγω εγώ».
Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα βρέθηκε στα 0,60 χιλιοστά ανά λίτρο, που είναι η αρχή του ανώτατου ορίου για πολύ μεθυσμένους οδηγούς και σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ επισύρει βαριά πρόστιμα και κυρώσεις.
Επιπλέον, βαρύνεται και με την εγκατάλειψη του χώρου του ατυχήματος παρά το γεγονός ότι υπήρξε τραυματισμός προσώπου.
Να διατηρηθεί η κράτησή του είπε ο Εισαγγελέας
Δεν είναι τυχαία και η αναφορά του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας Χρήστου Καραγιάννη από την έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς μετά την αναβολή της εκδίκασης της συγκεκριμένης υπόθεσης για την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025 στις 13:00’ το μεσημέρι, να διατηρηθεί η κράτησή του – με τη σύμφωνη γνώμη της έδρας – «δεδομένης της αντικοινωνικής του συμπεριφοράς, να εγκαταλείψει το θύμα», αναφέρει το LamiaReport.
Όπως επισήμανε, η απόφαση αυτή στηρίζεται στην αντικοινωνική του συμπεριφορά και κυρίως στο γεγονός ότι εγκατέλειψε το θύμα.




0 ΣΧΟΛΙΑ