Μαργιόλα Νακολέτσι: Η γυναίκα που δολοφονήθηκε στον Βόλο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νεκροτομείο

Τραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου, το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των στοιχείων του θύματος της άγριας γυναικοκτονίας στον Βόλο.
Η 36χρονη Μαργιόλα Νακολέτσι, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, μετά από δύο μαχαιριές σε καρωτίδα και πλάτη.
Την αναγνώρισε η κόρη της
Αποκορύφωμα του δράματος ήταν όταν η κόρη του θύματος και του δράστη ανέλαβε την αναγνώριση της μητέρας της. Σημειώνεται ότι η 18χρονη, την ώρα του φρικτού εγκλήματος, βρισκόταν στην εργασία της.
Η ίδια, ενημερώθηκε από τα αδέλφια της πως ο πατέρας τους σκότωσε τη μητέρα τους και αμέσως έσπευσε στο σπίτι και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο. Παρουσία ψυχολόγων που ανέλαβαν την υποστήριξη των τεσσάρων παιδιών του θύματος, η 18χρονη έκανε την αναγνώριση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έχει δύο αδελφές. Η μία εργάζεται στη Σκιάθο και η δεύτερη διαμένει στην Ιταλία. Έχουν ενημερωθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναμένονται να μεταβούν άμεσα στον Βόλο.




0 ΣΧΟΛΙΑ