Λαχτάρα για γονείς στην Αρτέμιδα: 9χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια σε παιδική χαρά

Σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε παιδική χαρά στην Αρτέμιδα, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν μία 9χρονη ακούμπησε κατά λάθος ηλεκτρικά καλώδια, που προεξείχαν από κολώνα φωτισμού.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η μικρή πλησίασε την κολώνα την ώρα που έπαιζε, έχοντας άγνοια κινδύνου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να σωριαστεί στο έδαφος. Η μητέρα της αντιλήφθηκε ότι έλειπε όταν όταν παρατήρησε διακοπή ρεύματος στην περιοχή και ανησύχησε. Λίγο μετά, εντόπισε την 9χρονη πεσμένη, μην μπορώντας να κουνηθεί.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και παρέμεινε για παρακολούθηση. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Μήνυση από τους γονείς
Για το περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο το κορίτσι, κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων από τους γονείς, επισημαίνοντας την αδιανόητη έκθεση παιδιών σε θανάσιμο κίνδυνο.
Ο δήμος Αρτέμιδας απάντησε στη μήνυση των γονιών, αποδίδοντας την κατάσταση σε βανδαλισμούς και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κακοποιοί αφαιρούν τα καπάκια από τις κολώνες φωτισμού».




0 ΣΧΟΛΙΑ