ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που 19χρονη λύνεται από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και σκοτώνεται από ύψος 50 μέτρων

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που 19χρονη λύνεται από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και σκοτώνεται από ύψος 50 μέτρων
Η 19χρονη Τιχάνα Ράντονιτς που σκοτώθηκε πέφτοντας από αλεξίπτωτο πλαγίας στο Μαυροβούνιο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τραγικό θάνατο βρήκε η 19χρονη influencer, Τιχάνα Ράντονιτς, υπήκοος Σερβίας, ενώ βρισκόταν πάνω σε αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Μαυροβούνιο. Σε βίντεο που έκανε τον γύρο των social media, φαίνεται να λύνεται από τη ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να πέσει από τα 160 πόδια στην Αδριατική Θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύριζε διαφημιστικό βίντεο για ένα τοπικό ταξιδιωτικό πρακτορείο όταν έπαθε «κρίση πανικού». Αν και η οικογένεια έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, έχει ζητήσει περαιτέρω έρευνα.

«Κατεβάστε με!»

Οι τρομοκρατημένοι θεατές στην παραλία λέγεται ότι άκουσαν την Τιχάνα να ουρλιάζει λίγα λεπτά πριν την πτώση: «Κατεβάστε με! Κατεβάστε με!». Το τοπικό μέσο Republika δήλωσε ότι άλλοι την άκουσαν να φωνάζει «Βοηθήστε με».

Η Τιχάνα εντοπίστηκε νεκρή όταν μάρτυρες και αξιωματούχοι έσπευσαν προς το μέρος της. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αλεξίπτωτου πλαγιάς, Mirko Krdzic, δήλωσε ότι η 19χρονη φαινόταν καλά πριν από τη δραστηριότητα.

Το σοκαριστικό περιστατικό αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς πέρασε κανονικά όλες τις διαδικασίες ασφαλείας. Αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε φόβο για τις πτήσεις, υποβλήθηκε σε εκπαίδευση, αλλά ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα του ελέγχου του εξοπλισμού.

Οι γονείς της έφηβης, που σκοτώθηκε πέφτοντας από το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μοιράστηκαν ένα σπαρακτικό αντίο πριν από την κηδεία της: «Δε θα το αποδεχτούμε ποτέ αυτό, ούτε θα δεχτούμε ότι έφυγες».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου