Σοκ στις ΗΠΑ: Στην φυλακή γυναίκα που θέλει να ιδοποιηθεί το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ

Στην φυλακή οδηγήθηκε μια γυναίκα για πέντε χρόνια, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, που την έκρινε ένοχη, καθώς προσπάθησε να ιδιοποιηθεί το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ στο Μέμφις
Η 54χρονη Λίζα Φίντλεϊ, είχε δηλώσει ένοχη για απάτη, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές ώστε να της επιβληθεί μικρότερη ποινή. Κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να ιδιοποιηθεί την κατοικία του «Βασιλιά» στο Μέμφις, ισχυριζόμενη ότι η μοναδική κόρη του, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, που πέθανε τον Ιανουάριο του 2023, είχε δανειστεί 3,8 εκατομμύρια δολάρια από μια εταιρία, τη Naussany Investments, βάζοντας ως εγγύηση το Γκρέισλαντ, με τον αδελφό του τραγουδιστή να έχιε αρκετά να πει σε προηγούμενη περίπτωση για τον θανόντα άνδρα.
Πώς είχε ιδιιποιηθεί η γυναίκα το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ
Επειδή το υποτιθέμενο δάνειο δεν αποπληρώθηκε, η Φίντλεϊ οργάνωσε δημοπρασία για να πουλήσει το σπίτι. Η διαδικασία ανεστάλη την τελευταία στιγμή, έπειτα από προσφυγή της κόρης της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, της ηθοποιού Ράιλι Κίου.
Ομοσπονδιακός δικαστής του Μέμφις καταδίκασε τη Φίντλεϊ σε φυλάκιση 57 μηνών. Η ιδιοκτησία του Έλβις Πρίσλεϊ έχει μετατραπεί σε μουσείο και εξακολουθούν να την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες θαυμαστές του θρύλου της ροκ-εντ-ρολ. Σε αυτό το σπίτι είχε βρεθεί νεκρός ο Πρίσλεϊ τον Αύγουστο του 1977, στα 42 του χρόνια, από καρδιακή προσβολή.






0 ΣΧΟΛΙΑ