Νεκρό ένα 14χρονο κορίτσι στην Τουρκία από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου

Και ενώ οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί για τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/6) ανοιχτά της Ρόδου, στην Τουρκία έχουμε ήδη έναν θάνατο, ως επακόλουθο της ισχυρής δόνησης.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη γείτονα χώρα και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, που έγινε ιδιαίτερα αισθητός τόσο σε περιοχές της Ελλάδας όσο και στα τουρκικά παράλια.
Όπως μεταδίδει το CNN Turk, το θύμα είναι ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο υπέστη κρίση πανικού από τον σεισμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.
Τι είπε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών
«Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν υπάρχουν καταστροφές σε κτήρια κατοικιών σε όλη τη Μούγλα.
Κατά τη διάρκεια του σεισμού, ένα 14χρονο κορίτσι, η Afranur Günlü, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Φετίγιε λόγω κρίσεων πανικού, αλλά δυστυχώς πέθανε παρά τις παρεμβάσεις.
Στη Μούγλα και τις περιφέρειές της, 14 από τους 69 πολίτες που πήδηξαν από ύψος λόγω πανικού, έλαβαν επιτόπια περίθαλψη. 8 άτομα αντιμετωπίστηκαν ως εξωτερικοί ασθενείς και πήραν εξιτήριο. Οι εξετάσεις και οι θεραπείες 46 πολιτών συνεχίζονται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση ο Αλί Γερλίκαγια, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.






0 ΣΧΟΛΙΑ