ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο βρετανικό παλάτι: Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ουίνδσορ – Μέσα ήταν πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ και τα παιδιά τους

Νύχτα τρόμου για τη βασιλική οικογένεια

Μασκοφόροι ανέβηκαν σε φράχτη ύψους δύο μέτρων για να διεισδύσουν κρυφά στο Παλάτι. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των βρετανικών μέσων, οι δύο κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επιδρομή στο κτήμα του Ουίνδσορ ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο κοντινό τους σπίτι.

Οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο φορτηγό για να σπάσουν μια πύλη ασφαλείας και στη συνέχεια έκλεψαν ένα φορτηγό και ένα τετράτροχο ποδήλατο που ήταν αποθηκευμένα σε έναν αχυρώνα. 

Το χρονικό του θρίλερ στο κάστρο του Ουίνδσορ

Η οικογένεια Ουίλιαμ, Κέιτ και τα παιδιά τους – ο Τζορτζ, 11 ετών, η Σάρλοτ, 9 ετών, και ο Λούις, 6 ετών – βρισκόταν στο γειτονικό Adelaide Cottage, μόλις πέντε λεπτά μακριά. Η κατεστραμμένη πύλη είναι η πλησιέστερη έξοδος στο Adelaide Cottage και συχνά χρησιμοποιείται από την οικογένεια.

Το γεγονός συνέβη μετά την απομάκρυνση των ένοπλων αξιωματικών από τις δημόσιες εισόδους του Κάστρου του Ουίνδσορ, αν και πιστεύεται ότι οι αξιωματικοί εξακολουθούν να περιπολούν στους χώρους του κτήματος.

Πηγή ανέφερε ότι οι μασκοφόροι κλέφτες πιθανώς παρακολουθούσαν το κάστρο του Ουίνδσορ για κάποιο διάστημα. Ο Βασιλιάς βρισκόταν στη Σκωτία ενώ η Καμίλα λέγεται ότι ήταν στην Ινδία κατά την επιδρομή.

Δείτε επίσης: Γιούχαραν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Φοιτητές φώναζαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης ενώ εκείνος τους χαιρετούσε

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της κοιλάδας του Τάμεση ανέφερε: «Γύρω στις 23:45 την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, λάβαμε αναφορά για διάρρηξη σε ακίνητο στο Crown Estate κοντά στο A308 στο Windsor. Οι δράστες εισήλθαν σε αγρόκτημα και έφυγαν με ένα μαύρο pick-up Isuzu και ένα κόκκινο τετράτροχο ποδήλατο, κατευθυνόμενοι προς την περιοχή Old Windsor/Datchet. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».