ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η ζωή: Ο Μπάιντεν απολαμβάνει τις διακοπές του χαλαρός σε μία ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουρ

Αυτή είναι η ζωή: Ο Μπάιντεν απολαμβάνει τις διακοπές του χαλαρός σε μία ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουρ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Όμορφες οικογενειακές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του απολαμβάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.  

Στην παραλία Rehoboth του Ντέλαγουερ 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε για δύο ώρες στην κοινότητα North Shores, κοντά στην παραλία Rehoboth του Ντέλαγουερ, μαζί με την πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν και δύο από τις αδελφές της. 

Με πολύχρωμο μαγιό, λευκό μπλουζάκι και μαύρο καπέλο 

Ο 81χρονος Μπάιντεν είχε χαλαρή διάθεση και εμφανίστηκε με πολύχρωμο μαγιό, λευκό μπλουζάκι και μαύρο καπέλο, ενώ καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, κοιτάζοντας κάποια έγγραφα. 

Ο Μπάιντεν είχε αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 19 Αυγούστου με προορισμό το συνέδριο των Δημοκρατικών, στο οποίο εκφώνησε ομιλία, χρίζοντας την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις υποψήφια του κόμματος. 

Διακοπές σε πολυτελές ράντσο δισεκατομμυριούχου 

Στη συνέχεια δεν παρέμεινε στο Σικάγο για τις υπόλοιπες ημέρες της μεγάλης κομματικής συγκέντρωσης αλλά να «πετάξει» στη Σάντα Ινέζ της Καλιφόρνιας, όπου έμεινε στην έπαυλη του Τζο Κιανί, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας, Masimo. 

Οι διακοπές του Μπάιντεν στο πολυτελές ράντσο του δισεκατομμυριούχου δωρητή ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, όταν «πέταξε» για την παραλία Rehoboth, όπου διατηρεί εξοχικό και αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου