Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Νεαρή μητέρα πέθανε εκπληρώνοντας το όνειρο της- Έπεσε με αλεξίπτωτο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους

19 Μαρτίου 2024 13:32
Αδιανόητο: Νεαρή μητέρα πέθανε εκπληρώνοντας το όνειρο της- Έπεσε με αλεξίπτωτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό τέλος βρήκε μία 27χρονη μητέρα από τη Κολομβία. Η Daniela Barrios που φοβόταν να πετάξει, πέθανε σε δυστύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς, εφόσον προηγουμένως είχε πει στους δικούς της πως θα προσπαθούσε να ξεπεράσει αυτό το φόβο.

«Ελάτε μαζί μου σε τρελά πράγματα. Ας ξεπεράσουμε έναν φόβο» έγραψε χαρακτηριστικά στο τελευταίο της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα ταξίδεψε από τη γενέτειρά της στο Dosquebradas και απογειώθηκε με τον πιλότο της από την οροσειρά El Castillo στην περιοχή Calarca το απόγευμα του Σαββάτου σύμφωνα με το El Colombiano.

Δείτε επίσης:

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς σε μια πτήση που είχε οργανώσει η εταιρεία Quindío al Límite.

Τα σενάρια για τον θάνατό της

Αδιανόητο: Νεαρή μητέρα πέθανε εκπληρώνοντας το όνειρο της- Έπεσε με αλεξίπτωτο

Οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τον θάνατό της. Σύμφωνα με την κλήση έκτακτης ανάγκης, η 27χρονη γυναίκα γλίστρησε από την καρέκλα στην οποία καθόταν και έπεσε στο κενό.

Ο πιλότος δεν μπόρεσε να σταματήσει και έπρεπε να συνεχίσει, κατευθύνοντας αργότερα τις αρχές στην τοποθεσία της.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε άμεσα στο σημείο.

Οι γνώστες αναφέρουν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να σπάσουν ή να αποκολληθούν και ότι μπορεί να μην ήταν σωστά συνδεδεμένη στο αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Επιπλέον, δεν βρέθηκε κανένα κάθισμα δίπλα στο νεκρό σώμα της σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 27χρονη γυναίκα είχε σπουδάσει σχέδιο μόδας και είχε μια εταιρεία εσωρούχων, αφήνοντας πίσω της τον 7χρονο γιο της.

Ήταν μόλις 34 ετών: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τον θάνατο μητέρας δύο παιδιών από κεραυνό

Μια μητέρα δύο παιδιών βρήκε έναν τραγικό θάνατο όταν χτύπησε από κεραυνό σε μια παραλία στην Κολομβία, όπου είχε πάει με την οικογένειά της για μπάνιο.

Η ατυχής Froilanis Maireth Rivas Román έπεσε στο έδαφος σε κλάσματα δευτερολέπτου όταν τη χτύπησε ο κεραυνός. Αυτή η τρομακτική στιγμή καταγράφηκε σε ένα βίντεο.

Μια 34χρονη γυναίκα παρατηρήθηκε να περπατάει κατά μήκος της ακτογραμμής, ενώ οι εικόνες έδειχναν έναν τεράστιο κεραυνό να απλώνεται από τον ουρανό και να την χτυπάει.

Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός ο οποίος φαίνεται σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς να έχει δει τη γυναίκα. Ένας άλλος παραθεριστής πέφτει στην άμμο σε κατάσταση σοκ και στη συνέχεια τρέχει για τη γυναίκα η οποία πέθανε επί τόπου από ηλεκτροπληξία.

Δείτε τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει νεκρή από τον κεραυνό:

Σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε από ανακοπή, όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Η Román επισκεπτόταν την παραλία Boquilla στην Κολομβία με μέλη της οικογένειάς της. Η Froilanis αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη και μοιραζόταν συχνά αναρτήσεις με τα δύο της παιδιά στο Facebook. Είχε επίσης τη δική της εταιρεία ρούχων στο Instagram.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει.

Στην Κολομβία υπάρχει μεγάλος αριθμός θανάτων από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Το πανεπιστήμιο ανέφερε: «Οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την έκρηξη της βροχόπτωσης είναι πολύ μεγάλες. Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share