Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 48χρονη δολοφονήθηκε από τα δύο θετά της παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών! Την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου

Τα δύο παιδιά αρχικά υποδύθηκαν ότι είχαν πέσει θύματα απαγωγής για να μπερδέψουν τις αρχές

9 Φεβρουαρίου 2024 09:00
Φρικιαστικό έγκλημα: 48χρονη δολοφονήθηκε από τα δύο θετά της παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών! Την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Οι ισπανικές αρχές συνέλαβαν έναν 13χρονο και έναν 16χρονο από τη Ρωσία για τη δολοφονία της 48χρονης θετής μητέρας τους.

Η 48χρονη Σίλβια Λόπεζ βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Κάστρο Ουρντιάλες στην Καντάμπρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε δεμένη, στραγγαλισμένη και μαχαιρωμένη στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου στο Σανταντέρ.

Οι πρώτες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι ο 16χρονος νέος επιτέθηκε στη θετή του μητέρα με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Στη συνέχεια, τα δύο παιδιά προσποιήθηκαν ότι απήχθησαν για να παραπλανήσουν τις αρχές. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα της γραφής, η σωστή χρήση των λέξεων, η δομή του κειμένου, η ευκολία ανάγνωσης και η ευφράδεια, διατηρώντας ωστόσο την αρχική σημασία.

Οι ισπανικές αρχές ανέπτυξαν μπλόκα σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους και τελικά εντόπισαν τα δύο παιδιά σε έναν λόφο στο πάρκο Κοτολίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δύο παιδιά προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.

Φρικιαστικό έγκλημα: 48χρονη δολοφονήθηκε από τα δύο θετά της παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών!

Ο πατέρας της 48χρονης γυναίκας είναι σοκαρισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην El Diario, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Σύμφωνα με το ισπανικό δίκαιο, ο 13χρονος θα παραδοθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες και θα τεθεί υπό την παρακολούθηση ψυχολόγων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share