Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Συναγερμός στην Αρμενία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο πανεπιστήμιο του Γιερεβάν

Ταραχή στην πρωτεύουσα της χώρας

17 Νοεμβρίου 2023 12:20
Συναγερμός στην Αρμενία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο πανεπιστήμιο του Γιερεβάν
Από Εύη Κουρίδου

Τη ζωή του έχασε ένα άτομο ενώ τρία τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε πανεπιστημιακό κτήριο στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γιερεβάν.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο υπόγειο του κτηρίου του τμήματος χημείας του κρατικού πανεπιστημίου του Γιερεβάν.

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο πανεπιστήμιο του Γιερεβάν

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις ακόμη νοσηλεύονται με εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς, δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας, προσθέτοντας ότι ο ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια της έκρηξης.

Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο - Δίδυμα αδέλφια σοβαρά τραυματισμένα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11), στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στο ύψος της εισόδου προς Περαία.

Συγκεκριμένα, στις 3:30, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 24χρονος, ενώ άλλα δύο άτομα, δίδυμα αδέλφια 23 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Δείτε επίσης: Σοκ στα Iωάννινα: 17χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα του πατέρα του μέσα στο σπίτι τους

Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Δίδυμα αδέλφια σοβαρά τραυματισμένα

Ένας ακόμη νέος «φεύγει» στην άσφαλτο: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο με τη μηχανή του

Έφυγε από τη ζωή ένας 26χρονος, που ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του στην Κέρκυρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11).

Ο άτυχος νεαρός, που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, βρισκόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ υπήρξε έκκληση της οικογένειας για αίμα. Παρά τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο 26χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο με τη μηχανή του στην Κέρκυρα

Σοκάρει ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο, έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο...»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος και σόκαρε, μιλώντας για το τροχαίο που είχε. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως στα 36 του τον χτύπησε αυτοκίνητο και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο πρόσωπο.

«Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Ήταν βράδυ. Δεν το κατάλαβα πώς έγινα. Ξύπνησα στον νοσοκομείο το πρωί. Έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο, διαταράχτηκε πάρα πολύ το σύστημα με το σοκ. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο και μου πήρε έξι μήνες να περπατήσω. Είχα κλείσει σεζόν για το Εθνικό και χάθηκε. Παράλληλα, δείτε την αποκάλυψη που έκανε για τον κακοποιητή του.

Πέντε μέρες πριν από το ατύχημα με είχαν πάρει για μια σειρά, το Κάρμα για να κάνω έναν ανάπηρο. Πήρα τη Ρέινα Εσκενάζυ και της είπα ότι είμαι έτοιμος. Γύρισα στο σπίτι μου με τη μητέρα μου, έρχονταν με έπαιρναν με πατερίτσες για το γύρισμα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share