Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Σπαρακτική αποκάλυψη της Κάρλα Μπρούνι: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - «Ήμουν τυχερή που δεν πρόλαβε να γίνει...» (video)

Το πρώην σούπερ μόντελ και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας σόκαρε άπαντες με τις αποκαλύψεις της

4 Οκτωβρίου 2023 15:16
Σπαρακτική αποκάλυψη της Κάρλα Μπρούνι: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - «Ήμουν τυχερή που δεν πρόλαβε να γίνει...» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κάρλα Μπρούνι: «Ήμουν τυχερή, ο καρκίνος μου δεν ήταν επιθετικός» γράφει στο Instagram, καλώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν κάθε χρόνο τις εξετάσεις τους.

Το πρώην σούπερ μόντελ και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και πως μόνο χάρη στους τακτικούς ελέγχους που έκανε, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαστεκτομή. Παράλληλα, νωρίτερα «λύγισε» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, μέσα σε τρεις μήνες»

Κάρλα Μπρούνι: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - «Ήμουν τυχερή…»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram σήμερα, η 55χρονη Κάρλα Μπρούνι δήλωσε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2019. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο τελείως άβαφη και χωρίς να λέει λέξη, μοιράζεται τη δική της ιστορία, με πλακάτ.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού» λέει η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας σε ένα βίντεο. «Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ακολούθησα τη συνήθη πορεία για την αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή – ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί αυτός ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή δεν είχε προλάβει να γίνει τέτοιος».

Προωθώντας τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Κάρλα Μπρούνι συνέχισε: «Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία. Αν δεν το έκανα αυτό κάθε χρόνο, δεν θα είχα σήμερα αριστερό στήθος».

«Δεν το δημοσιεύω αυτό για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν μιλήσω. Όχι, αν το δημοσιεύω αυτό σήμερα είναι επειδή έχω ένα και μοναδικό μήνυμα να σας μεταφέρω. Είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που με ακολουθούν – κάντε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο. Κάντε τις μαστογραφίες σας. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό» καταλήγει η Κάρλα Μπρούνι.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share