Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σάλος στην Ρωσία: Ο Πούτιν έδωσε «χάρη» αποφυλάκισης σε άνδρα που τεμάχισε την γυναίκα του με μηχανή του κιμά

Ανταμοιβή για την μάχη του κατά της Ουκρανίας

28 Σεπτεμβρίου 2023 17:44
Σάλος στην Ρωσία: Ο Πούτιν έδωσε «χάρη» αποφυλάκισης σε άνδρα που τεμάχισε την γυναίκα του με μηχανή του κιμά
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένας Ρώσος δολοφόνος που χρησιμοποίησε μια μηχανή του κιμά για να τεμαχίσει το σώμα της συντρόφου του έλαβε χάρη από τον Βλαντίμιρ Πούτιν και αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή ως ανταμοιβή για τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση Κιμ Γιονγκ Ουν για τον Πούτιν.

Ο Ντμίτρι Ζελένσκι, 41 ετών – ο οποίος έχει το ίδιο επίθετο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας – εξέτιε ποινή 11 ετών σε αποικία ποινικών δικαστηρίων υψίστης ασφαλείας για τον στραγγαλισμό της πτυχιούχου πανεπιστημίου Tatiana Melekhina, 27 ετών, πριν τεμαχίσει το σώμα της με κρεατομηχανή.

«Η εξαιρετική σκληρότητα της δολοφονίας είχε σοκάρει ακόμη και σκληρούς ντετέκτιβ. Δεν τεμάχισε απλώς το σώμα της, χώρισε το κρέας και τα κόκαλα και έφτιαξε κιμά», είπε πηγή της αστυνομίας. «Μετά έριξε αυτόν τον κιμά στην τουαλέτα, στο αποχετευτικό σύστημα, ενώ πέταξε τα κόκαλα στο ποτάμι. Αυτό ήταν το σχέδιό του να κρύψει τη δολοφονία».

Τεράστια έρευνα ξεκίνησε για την αγνοούμενη Τατιάνα αφού ο πατέρας της κατήγγειλε την εξαφάνισή της. Ο Ζελένσκι, από το Περμ, τελικά ομολόγησε ότι τη σκότωσε μετά από καυγά. Είχε κρύψει από τη σύντροφό του ότι ήταν παντρεμένος με μια κόρη.

Σάλος στην Ρωσία: Ο Πούτιν έδωσε «χάρη» αποφυλάκισης σε άνδρα που τεμάχισε την γυναίκα του με μηχανή του κιμά

Η αδερφή του θύματος Oxana εξέφρασε την οργή της που δεν ενημερώθηκε για την απελευθέρωση του Ζελένσκι. «Στη δίκη του, δηλώθηκε ότι θα ενημερωθούμε για το πού βρισκόταν και τις κινήσεις του», είπε. «Δεν μας είπαν ποτέ τίποτα. «Ο πατέρας μου έγραψε για να ζητήσει λεπτομέρειες, αλλά κανείς δεν μας απαντά». Η απονομή χάρης και η απελευθέρωσή του επιβεβαιώθηκαν από τη μητέρα του Ζελένσκι, Γκαλίνα. «Ο γιος μου πήγε στον [πόλεμο] για πολλούς λόγους – ήθελε να εξιλεωθεί για αυτό που είχε κάνει», είπε η μητέρα, ενώ δεν είναι γνωστό πού πολέμησε.

Οι Ρώσοι έχουν εκφράσει φόβους για τον αριθμό των σκληροπυρηνικών εγκληματιών που τους επιτράπηκε να πολεμήσουν για τον Πούτιν και στη συνέχεια τους χορηγήθηκε χάρη και τους επετράπη να επιστρέψουν στην κανονική ζωή. Στην αρχή της χρονιάς, ο Πούτιν απένειμε μετάλλια για να επιβραβεύσει τους βίαιους κατάδικους για τους «θαρραλέους» αγώνες στην Ουκρανία.

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι χιλιάδες Ρώσοι κατάδικοι που πολέμησαν για τον ιδιωτικό μισθοφόρο στρατό Wagner θα λάβουν χάρη και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πηγή: Daily Mail

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share