Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στο μετρό της Νέας Υόρκης: Άνδρας χτυπάει 60χρονη μανιωδώς με το μπαστούνι της

Μέσα σε 2 λεπτά τη χτύπησε πάνω από 50 φορές - Όλοι από δίπλα έμειναν αμέτοχοι

5 Σεπτεμβρίου 2023 13:00
Φρίκη στο μετρό της Νέας Υόρκης: Άνδρας χτυπάει 60χρονη μανιωδώς με το μπαστούνι της
Από Εύη Κουρίδου

Σοκάρουν οι εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστη γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης, η οποία δέχθηκε πάνω από 50 χτυπήματα με μπαστούνι.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή (1/9), λίγο πριν τις 3:30 τα ξημερώματα, όταν η γυναίκα περπατούσε στο σταθμό West 116 Street και Lenox Avenue.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Καματερό: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια 15χρονο! «Τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες» - Το βίντεο-ντοκουμέντο που "κόβει" την ανάσα

Το συγκλονιστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών έδειχνε τον άγνωστο άνδρα να κυνηγά τη γυναίκα με μια ομπρέλα και εκείνη να προσπαθεί να τον καταπολεμήσει με το μπαστούνι της. Ο δράστης μπόρεσε να πιάσει το μπαστούνι της γυναίκας καθώς έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας.

Στη συνέχεια, ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με το δικό της μπαστούνι περισσότερες από 50 φορές στο κεφάλι, στο στομάχι, στο πόδι, στα χέρια, στην πλάτη και στα χέρια τόσο δυνατά που το ξύλινο μπαστούνι διαλύθηκε.

Η γυναίκα, κατάφερε να αρπάξει ό,τι είχε απομείνει από το μπαστούνι της μακριά από τον διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να χτυπά το κεφάλι της πολλές φορές με τη γροθιά του. Ο άνδρας συνεχίζει να ρίχνει μπουνιές και να φωνάζει στη ζαλισμένη γυναίκα.

Η γυναίκα έμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης την κλώτσησε πολλές φορές πριν κοπεί το βίντεο.

Η NYPD ανταποκρίθηκε στην κλήση 911 για επίθεση περίπου στις 3:30 π.μ., είπαν πηγές στην The Post, αλλά κατά τη διάρκεια του βίντεο του ξυλοδαρμού κανένας εργαζόμενος, η αστυνομία ή οι επιβάτες του μετρό δεν παρεμβαίνουν ούτε προσπαθούν να σταματήσουν τον ξυλοδαρμό.

Πηγές της αστυνομίας είπαν επίσης στην The Post ότι η 60χρονη γυναίκα δε γνώριζε τον δράστη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τώρα πιστεύεται ότι είναι σε σταθερή κατάσταση. Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share