ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς – Είχε βραβευτεί με 2 βραβεία Emmy

Πέθανε ο ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς – Είχε βραβευτεί με 2 βραβεία Emmy
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς. 

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ο θάνατος του Κρις Πελούζο σε ηλικία 38 ετών.

Έγινε πολύ γνωστός από τη σειρά This Is Us – ο ρόλος του ως χαμένος πατέρας που βρίσκει τη λύτρωση του χάρισε δύο βραβεία Emmy, ενώ είχε εμφανιστεί και στην τηλεοπτική σειρά υπερηρώων του Netflix Luke Cage.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονές του. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα το 2020 λόγω χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και πέρασε σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Οκτάβια Σπένσερ, η οποία έπαιξε μαζί με τον Τζόουνς στη σειρά Truth Be Told δήλωσε ότι ήταν «συντετριμμένη» από την είδηση. «Ο Ρον ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και, κυρίως, ένας υπέροχα ευγενικός άνθρωπος», ανέφερε η Σπένσερ. «Κάθε μέρα στα γυρίσματα με τον Ρον ήταν μια καλή μέρα».

Οδυσσέας Σταμούλης: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στο 11χρονο παιδί του ηθοποιού – Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο 11χρονο παιδί που έχασε τη ζωή του στους Φούρνους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έδειξε καθαρό πνιγμό. Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Τη Δευτέρα η κηδεία

Στις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, η οικογένεια του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη θα πει το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του παιδιού.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης, εντοπίστηκε νεκρός σε σημαδούρα, 50 μέτρα από τη στεριά. Η σορός του μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Σάμο για νεκροψία – νεκροτομή.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου