Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Άκαρδοι γονείς πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν ένα... iPhone - Ήθελαν να ανεβάζουν καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram

Δεν το χωράει ο νους...

12 Αυγούστου 2023 17:26
Αδιανόητο: Άκαρδοι γονείς πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν ένα... iPhone - Ήθελαν να ανεβάζουν καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεύγος, αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, κατάφερε ανεξήγητα να προμηθευτεί την πιο πρόσφατη φορητή συσκευή της Apple, το iPhone 14, και ξεκίνησε ένα ταξίδι σε όλη την πολιτεία της Βεγγάλης.

Δείτε επίσης: 17χρονη πούλησε την παρθενιά της για ένα Iphone - Η κρυφή κάμερα κατέγραψε τον ομαδικό...βιασμό της

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που έχει αφήσει το έθνος άναυδο, ένα άκαρδο ζευγάρι από το κρατίδιο Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας συνελήφθη για την αδιανόητη πράξη να πουλήσει το ίδιο του το 8 μηνών παιδί για να εκπληρώσει την επιθυμία του για ένα iPhone 14 και τη δημιουργία αναμνήσεων, που θα δημοσιεύαν στο Instagram κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Η ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την Ινδία αναφέρθηκαν στην υπόθεση του Jaydev και της Sathi Ghosh, ενός ζευγαριού του οποίου οι πράξεις άφησαν άναυδη την κοινότητά τους. Το ζεύγος , που είναι γνωστό ότι στο παρελθόν αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, κατάφερε ανεξήγητα να προμηθευτεί την πιο πρόσφατη φορητή συσκευή της Apple, το iPhone 14, και ξεκίνησε ένα ταξίδι σε όλη την πολιτεία της Βεγγάλης, επιδεικνύοντας το νεοαποκτηθέν απόκτημά του σε όποιον ήθελε να το δει.

Οι γείτονες άρχισαν να γίνονται καχύποπτοι όταν το ζευγάρι Ghosh επέδειξε το εξωφρενικό νέο του gadget, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό τους με ταπεινά εισοδήματα και οικονομικές δυσκολίες. Η απουσία του 8 μηνών γιου τους απλώς δημιουργούσε το μυστήριο, καθώς ο Jaydev και η Sathi έδειχναν εντυπωσιακά αδιάφοροι για την ευημερία του.

Θορυβημένοι από την κατάσταση, οι γείτονες του ζευγαριού ειδοποίησαν τελικά τις τοπικές αρχές για την ανεξήγητη εξαφάνιση του μικρού παιδιού. Καθώς η αστυνομική έρευνα εκτυλίχθηκε, οι γονείς παραδέχτηκαν την αδιανόητη αλήθεια: είχε πουλήσει το ίδιο τους το παιδί σε μια άλλη γυναίκα, όλα αυτά με σκοπό να χρηματοδοτήσει την απόκτηση του iPhone 14 και τις αποδράσεις τους σε όλη την πολιτεία. Ο σκοπός αυτών των ταξιδιών ήταν η δημιουργία περιεχομένου για το Instagram, μια αποκάλυψη που εξέπληξε πολλούς.

Αδιανόητο: Άκαρδοι γονείς πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν ένα... iPhone - Ήθελαν να ανεβάζουν καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας που συμμετείχε στην έρευνα μοιράστηκε: «Μετά την ανάκριση, η μητέρα παραδέχτηκε το έγκλημα και ενημέρωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να κάνουν ταξίδια σε όλη την πολιτεία, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για το Instagram».

Ανησυχητικά, φαίνεται ότι οι πράξεις του ζευγαριού δεν σταμάτησαν στην πώληση του βρέφους τους. Οι αναφορές αναφέρουν ότι έκαναν επίσης μια προσπάθεια να πουλήσουν την 7χρονη κόρη τους, μια προσπάθεια που ευτυχώς δεν καρποφόρησε. Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το 8 μηνών παιδί. Όλα τα εμπλεκόμενα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών γονέων του παιδιού και του κηδεμόνα, αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, γεγονός που αναδεικνύει τη σοβαρότητα των πράξεων τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share