Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος στην Τουρκία: Κατέρρευσε on air ο Ερντογάν - Διέκοψαν την εκπομπή (video)

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Τούρκο πρόεδρο και γιατί ανησυχούν στη γειτονική χώρα

26 Απριλίου 2023 08:01
Σάλος στην Τουρκία: Κατέρρευσε on air ο Ερντογάν -  Διέκοψαν την εκπομπή (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδωση εκπομπής, σύμφωνα με το CNN Turk.

Ο ίδιος έκανε δήλωση για την κατάσταση της υγείας του και είπε:

«Χθες και σήμερα υπήρχαν εντατικές προεκλογικές δραστηριότητες. Είχα ένα σοβαρό κρυολόγημα στο στομάχι λόγω αυτών των προεκλογικών δραστηριοτήτων».

Καταιγισμός «ευχών» από την αντιπολίτευση

Ο πρόεδρος του CHP και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Εύχομαι στον κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ταχεία ανάρρωση».

Χίος: H Τουρκάλα που βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της

Χίος: H Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε χριστιανή, πήρε το όνομα Διονυσία και αναμένεται να παντρευτεί το προσεχές καλοκαίρι σε εκκλησία του νησιού με τον αγαπημένο της Κώστα Ανδρεάδη. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο γαμπρός χαστούκισε τη μέρα του γάμου τη νύφη.

Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της νέας της καθημερινότητας και σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Κώστα Ανδρέαδη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα φρέσκα πρόσωπα στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο της Χίου.

Δείτε το βίντεο:

Άγιος Παΐσιος: Προφητεία που αλλάζει τον κόσμο - «Οι Τούρκοι θα τα χάσουν όλα ξαφνικά επειδή...»

Συνταρακτική είναι η τελευταία προφητεία, που ακούστηκε από τον Άγιο Παΐσιο, ο οποίος μίλησε για την Τουρκία και το λόγο, που θα τα χάσει όλα τον επόμενο καιρό.

«Θα γίνουν όλα όσα σου είπα... Οι Τούρκοι δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη για τα εγκλήματά τους...», είχε πει, ενώ μια σοκαριστική προφητεία επιβεβαιώνεται για την Αγία Σοφία.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του κ. Χ. Παπαδόπουλου αληθινά συνταράσσει όλους μας: «Μακάρι ο Θεός να ακούσει τους Αγίους του, να μην επιτρέψει τον πόλεμο αυτό.

Μακάρι όλοι οι Έλληνες να μεταννοούμε καθημερινά, γιατί ο Θεός είναι δίκαιος για όλους, και οι Τούρκοι παιδιά Του είναι. Θυμηθείτε τον μεγάλο σεισμό του 1999 στην Τουρκία, τότε κάποιοι από εμάς λέγαμε καλά να πάθουν τέτοιοι που είναι, θυμάστε όμως ότι μετά από ένα μήνα είχαμε και μεις τα ίδια. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Αθηνών το θυμούνται και τρέμουν.

Ο Θεός δεν θέλει να χαιρόμαστε με τον πόνου του άλλου. Γιατί τότε τί Χριστιανοί είμαστε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share